Aquila Rithymna Beach

Retimno, Krit

Opis destinacije

Rethymno (Retimno) je očaravajući manji grad koji se nalazi 78 km zapadno od Herakliona. Venecijanski karakter još uvek preovlađuje u mnogim delovima grada, a najviše ga karakterišu uzane uličice, stare gospodske kuće i utvrđenje koje je kod lokalnog stanovništva poznato kao Fortetza. Veliko zadovoljstvo predstavlja šetnja uskim belim ulicama Retimna, posmatrajući raznolikost arhitektonskih stilova, koje se završavaju izlaskom na more, na jednu od luka ili veliku zlatnu peščanu uvalu sa mnoštvom hotela i apartmana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Aquila Rithymna Beach hotel smešten je u letovalištu Adelianos Kampos, 7 km istočno od grada Retimno, na severnoj obali ostrva Krit. Hotel Aquila Rithymna nalazi se na uređenoj peščano-šljunkovitoj plaži, dugoj 500 m, nagrađenoj plavom zastavicom. Najbliže prodavnice, restorani i kafići nalaze se na manje od 100 m od samog hotela, a autobuska stanica lokalnog prevoza koji saobraća za Heraklion i Retimno, kao i taksi stanica, nalaze se preko puta hotela. Od aerodroma u Heraklionu hotel je udaljen 78 km.

Sobe: Luksuzni kompleks Aquila Rithymna Beach sastoji se od glavne zgrade i mnoštva luksuzno opremljenih bungalova smeštenih u uređenoj hotelskoj bašti bogatoj mediteranskim rastinjem. U svom sastavu hotel poseduje ukupno 520 smeštajnih jedinica podeljenih u više kategorija. Standard sobe hotela Aquila Rithymna Beach (25 m²) mogu biti sa pogledom na baštu ili sa pogledom na more i smeštene su u bočnim krilima hotelske zgrade. Porodične sobe sa pogledom na baštu ili bazen (33 m²) omogućavaju smeštaj porodica sa dvoje dece. Raspoređene su u okviru celog kompleksa: u naselju bungalova, među vrtovima ili u zasebnoj aneks zgradi. Sve porodične sobe hotela Aquila Rithymna Beach sastoje se od dve odvojene prostorije odvojene. Porodične sobe sa pogledom na more (33 m²) nude direktan pogled na more i otvoreni bazen, a takođe se sastoje od dve odvojene prostorije. Pored navedenih tipova smeštajnih jedinica, hotelski kompleks Aquila Rithymna Beach raspolaže i kapacitetima za smeštaj više osoba: junior bungalow suite, deluxe apartmani sa jednom ili dve spavaće sobe, maisonette apartmani. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i elegantno dekorisane, svaka poseduje klima uređaj, sopstveno kupatilo, fen, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar, wi fi, balkon ili terasu. Hotel Aquila Rithymna Beach predstavlja izvrsnu kombinaciju klasičnog grčkog eksterijera, elegantnog enterijera, udobnosti i najsavremenije tehnologije što ga čini idealnim za miran i ekskluzivan porodični odmor na ostrvu Krit.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kome se služe pansionski obroci, u sastavu hotela Aquila Rithymna Beach nalazi se i a la carte restoran poznat po kritskim i grčkim sprecijalitetima organskog porekla, taverna sa pogledom na bazen u kojoj se priređuju tematske večeri kritske muzike, kao i riblji restoran lociran uz samu obalu mora. Gosti hotela Aquila Rithymna Beach tokom boravka mogu se opustiti uz osvežavajuće napitke u hotelskom koktel baru ili u baru na plaži u kojem se tokom dana poslužuju I lagani obroci. Svojim gostima hotel nudi i usluge menjačnice, hemijskog cišćenja i lekara na poziv, a u okviru kompleksa dostupni su i mini market, suvenirnica, juvelirnica i butici brendirane odeće.

Sport i zabava: U sastavu hotela Aquila Rithymna Beach nalaze se tri spoljašnja bazena, od kojih je jedan sa morskom vodom, kao i dva bazena prilagođena deci. Hotel poseduje i zatvoreni bazen, kao i luksuzno opremljeni spa centar sa velikim izborom ekskluzivnih tretmana lica i tela u veoma prijatnoj i opuštajućoj atmosferi. Spa centar hotela Aquila Rithymna Beach sadrži prostorije za različite vrste masaža, mnogobrojne kozmetičke i terapeutske tretmane, a takođe svojim klijentima omogućava i pružanje visokokvalitetnih usluga personalizovanog banjskog lečenja. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su teniski tereni i hotelska teretana, kao I mnoštvo zabavnih aktivnosti koje hotel organizuje poput časova narodnih grčkih plesova, programa animacije na bazenu, vodene gimnastike i aerobika. Plaža ispred hotela gostima pruža mogućnost bavljenja raznim sportovima na vodi, među kojima su najzastupljeniji odbojka I fudbal na pesku, parasejling i skijanje na vodi. Aquila Rithymna Beach, ekskluzivni porodični hotel, posebnu pažnju posvećuje zabavi I rekreaciji najmlađih gostiju za čiji aktivan I bezbedan odmor nudi mnoštvo programa i kreativnih radionica. Od sadržaja za decu dostupne su specijalno uređene igraonice na otvorenom, mini diskoteka u dečijem klubu, igraonica sa obezbeđenim dnevnim čuvanjem, kao i otvoreni bioskop i dečije pozorište gde stručan tim vrhunskih animatora redovno organizuje predstave i razne muzičke I zabavne programe.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama