Arcanus Hotel Sorgun

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Sorgun, oko 4km od mesta Side i oko 75km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2014. godine, raspolaže sa 463 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju bazeni, aqua park, glavni restoran, 4 à la carte restorana (italijanski, turski, azijski i riblji), diskoteka, kao i nekoliko barova.
Za decu je tu mini club (4 -11 godina), junior club (12-16 godina) i igralište. 
Usluga čuvanja dece nije moguća.

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni za goste hotela.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Standardna soba ima kupatilo, balkon, francuski lezaj ili dva single kreveta, postoji mogućnost dodavanja kreveta na rasklapanje, fen, klimu, telefon, mini bar (sokovi, pivo i voda se dopunjavanju dnevno), sef, tepih, SAT TV.

Standard soba ima površine oko 24m².

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Hotel pruža uslugu Ultra All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela u toku dana prema hotelskim pravilima), užine, kasni noćni bife, sladoled, à la carte restorani jednom u toku boravka uz rezervaciju, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Disco bar je otvoren određenim danima.

Plaća se: luksuzna uvozna pića, specijalna vina, sva flaširana i konzervirana pića, sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar, peglanje veša, hemijsko čišćenje, frizer, telefon, internet, prodavnice, rent-a- car.

Wi-Fi internet je besplatan u lobiju i javnim prostorijama hotela sa ograničenom brzinom i brojem korisnika.

Sport i zabava
Otvoreni, zatvoreni bazen (radi samo u toku zime), bazen za decu, aqua park sa 7 tobogana, fitness centar, teniski teren sa opremom, stoni tenis, odbojka na plaži, brojni kursevi (ples, jezici) bilijar, internet cafe i PS, zabavni programi u toku dana, takmičenje na plaži i pored bazena, večernji šou program, živa muzika nekoliko puta u toku nedelje, mini club za decu od 4 – 12 godina, Junior club za decu od 12 – 16 godina sa raznim aktivnostima i programima.

Plaća se: vodeni sportovi, osvetljenje za teniski teren, časovi tenisa, kompjuterske igrice i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: masaže i ostali tretmani tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama