Jaz Samaya

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Udaljen je oko 5km od aerodroma Marsa Alam i oko 210km od aerodroma u Hurgadi. Mesto Port Ghalib je udaljeno oko 10km od hotela.

Opšti podaci
Hotel Jaz Samaya Resort nalazi se u sastavu kompleksa Madinat Coraya, na sopstvenoj peščanoj plaži sa najlepšim pogledom na zaliv Coraya. Poznat je po svojim koralnim grebenima i godinama privlači sve ljubitelje ronjenja. Nalazi se na samo 5 minuta od aerodroma u Marsa Alamu, okružen divnim peščanim plažama i tirkiznim morem.
Hotel sadrži 143 smeštajne jedinice od kojih su neke prilagođene osobama sa invaliditetom.

Za decu tu je Jazy Kids Club.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj privatnoj plaži gde je upotreba suncobrana i ležaljki besplatna za goste hotela.
Peščana plaža sa tirkiznim morem upotpunjena je neverovatnim podvodnim svetom i koralnim grebenom, idealna za ljubitelje ronjenja.

Smeštaj
Hotel sadrži 143 udobnih opremljenih soba, sve sobe sadrže klimu, privatno kupatilo, fen, balkon, TV, sef, mini bar, set za čaj i kafu i Wi-Fi ograničenog protoka. Sve sobe imaju pogled na more ili na baštu. 

Jaz Samaya Superior Room – 37m2, mogu biti sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i u sobi mogu najviše boraviti dve odrasle osobe.

Jaz Samaya Deluxe Family Room – 45m2, mogu biti sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja i dve sofe na razvlačenje koje su odvojene kliznim vratima. U sobi mogu najviše boraviti dve odrasle osobe i dva deteta ili tri odrasle osobe i jedno dete.

Jaz Samaya Junior Suite – 55m2, sadrže jednu spavaću sobu sa bračnim ležajem, dve sofe na razvlačenje koje su odvojene kliznim vratima i dnevni boravak. U sobi mogu najviše boraviti dve odrasle osobe i jedno dete.

Plaća se: telefon, mini bar, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).
Hotel ima glavni restoran Al Bustan, sa ukusnim jelima internacionalne i lokalne kuhinje i tri bara Sokkareya Lobby Bar, Sabbar Pool & Beach Snack Bar.
Gosti hotela mogu koristiti i restorane u centru Madinat Coraya-e. Uz prethodnu rezervaciju moguće je posetiti Nino’s Restaurant – restoran tradicionalne italijanske kuhinje, Momo Restaurant – restoran azijske kuhinje i Sofra Restaurant – restoran sa divnim ukusima orijenta.

Ostali sadržaji
Doktor, centar za pranje veša.

Sport i zabava
Hotel sadrži tri bazena koja se greju u zimskom periodu, centar za ronjenje (uz doplatu), takođe gostima su na raspolaganju teretana, stoni tenis, teniski teren a mogu uživati i u raznim dnevnim i večernjim aktivnostima.

Plaća se: tenis, skvoš u okviru Steigenberger Coraya Rizorta, korišćenje Aqua parka u Madinat Coraya-u, centar za ronjenje i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti hotela mogu koristiti usluge Mivida Spa salona uz doplatu.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama