Blue Dreams Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi  u mestu Torba, 15km od centra Bodruma i oko 25km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji i u prelepom prirodnom okruženju. Zauzima površinu od 52 000m2 i ima ukupno 291 sobu (189 club soba, 36 club famıly soba i 66 deluxe soba). Sobe su raspoređene u okviru dvospratnih i trospratnih objekata, dok se deluxe sobe nalaze u zasebnom delu i imaju pogled na more ili bazen. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, snack restoran, 3 à la carte restorana, nekoliko bazena, Spa centar, poslastičarnica, diskoteka i neko barova.

Za najmlađe tu su mini club, mini disco, igralište, aqua park sa 4 tobogana, kao i razne animacije i programi.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel se nalazi na  svojoj 700m dugoj plaži sa dokom. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Plaća se: paviljoni.

Smeštaj
Sve sobe imaju set za kafu i čaj, digitalni sef, mini bar, LCD TV i satelitske kanale, klimu, kupatilo sa tušem, fen za kosu, telefon. 

Club soba  ima površinu 20-24m2 ,  split klima uređaj i na podu pločice. Ove sobe mogu imati pogled na more il baštu/kopno.

Club family soba ima površinu 35m2 i sastoji se od dve odvojene jedinice koje imaju zajedničko kupatilo. Ove sobe takođe imaju split klima uređaj i pločice na podu. Ove sobe mogu imati pogled na more ili baštu/kopno.

Deluxe soba ima površinu 40m2 imaju centralnu klimu, espresso aparat za kafu, parket i sve sobe ovog tipa imaju pogled na more.

Plaća se: telefon

Hrana i piće
Hotel nudi uslugu Ultra All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela u glavnom restoranu (doručak, kasni doručak, ručak,  večera i ponoćna užina). Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i 3 à la carte restorana (riblji, italijanski i turski), poslastičarnica, snack restoran, 5 barova (Coco bar, Dream bar, Lobby bar, Beach bar, Infinity pool bar) i Tea garden. U koncept usluge su uključena sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, obroci u glvanom restoranu, kao i užine i poslastice u određeno vreme na određenim mestima u okviru hotelskog kompleksa.

Plaća se: uvozna i premium pića, kvalitetna lokalna vina, flaširana pića, neka pića u Coco baru, à la carte restorani (besplatan je samo riblji restoran jedanput uz prethodnu rezervaciju i minimalan boravak od 5 noći), sveže ceđeni sokovi i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, prodavnice, frizerski salon, menjačnica, fotograf, rođendanske torte.

Sport i zabava
Bazen sa animacijama, infinity i relax bazen, zatvoreni bazen, bazen za decu, bazen sa toboganima. Od ostalih sportova tu su boćanje, tenis, pikado, košraka, bilijar, stoni tenis, vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobic, step aerobic, aerobic u vodi, fitness, odbojka na plaži, dnevne animacije i večernji program. Wi-Fi je beplatan u okviru javnih hotelskih površina.

Plaća se: ronjenje, sportovi na vodi, časovi tenisa, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo.

Plaća se: masaže i ostali tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama