Bodrum Park Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yaliciftlik, oko 20km od centra Bodruma i oko 40km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1998. godine, a poslednji put renoviran tokom zime 2019. godine. Hotel  zauzima površinu od 120.000m² i smešten je u prelepom prirodnom ambijentu. Ukupno ima 288 soba i one su raspoređene u okviru glavne zgrade  i 27 dodatih objekata gde se nalaze klub sobe. Gostima su na raspolaganju otvoreni bazen, zatvoreni bazen, glavni restoran, 3 à la carte restorana, nekoliko barova, diskoteka, Spa centar i fitness.

Za decu tu su mini club, aqua park i razne vrste animacija za decu.

Plaža
Hotel se nalazi na peščanoj plaži koja ima plavu zastavicu. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe poseduju satelitsku TV, mini bar (pun po dolasku, ne dopunjuje se), fen, balkon (francuski balkon u standardnim sobama u glavnoj zgradi) ili terasu i kupatilo sa tuš kabinom. Sobe koje su smeštene u glavnoj zgradi imaju centralnu klimu, dok sobe u bungalovima imaju split klimu.
Standardna soba u glavnoj zgradi ima  površinu 21m², francuski krevet ili dva odvojena kreveta. Sve  sobe imaju pogled na baštu, centralnu klimu i francuski balkon. 
Club Standardna soba  ima površinu  18m², može francuski krevet ili dva odvojena kreveta. Sve imaju pogled na baštu ili planinu i malu terasu na ulasku, smeštene su u bungalovima.
Club Family soba ima dve odvojene prostorije vratima, jednu sa francuskim krevetom i drugu sa dva odvojena kreveta, a površine je 31m² i najveći je tip sobe. Sve imaju pogled na kopno i smeštene su u bungalovima.
Club large soba ima  površinu 25m²,  francuski krevet  i krevete na sprat, kao i malu terasu na ulasku, a smeštene su u bungalovima.

Plaća se: room service, telefon, sef. 
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana gostima su na usluzi i  3 à la carte restorana: riblji, italijanski i turski, Pool bar koji radi 24h, Lobby bar, Beach bar, poslastičarnica i diskoteka.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restorani uz prethodnu rezervaciju (osim restorana turske kuhinje koji je besplatan jednom tokom boravka ), flaširana pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
 Servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, doktor, sala za sastanke, frizer, suvenirnica, market, fotograf, menjačnica.

Sport i zabava
Hotel poseduje otvoreni bazen, otvoreni dečiji bazen, zatvoreni bazen, bazen sa toboganima. Dnevne i večernje animacije, fitness centar, tenis, mini fudbal, streljaštvo, bilijar, pikado, stoni tenis, boćanje. 
Plaća se: sportovi na vodi, igrice, bilijar, ronjenje i ostalo van koncepta 
Spa & wellness
Sauna, fitness, zatvoreni bazen.
Plaća se: masaže, tursko kupatilo, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama