Casa Mare Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Nekada dobro čuvan i sakriven biser, danas je atraktivno i svima dostupno letovalište. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, oko 15km od mesta Port Ghalib, oko 40km od centra mesta Marsa Alam i oko 230km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel ima idealnu poziciju sa pogledom na veličanstveni zaliv i blizu najpopularnijih mesta za ronjenje na Crvenom moru. Obuhvata površinu od 56.000m² i u ponudi ima 399 smeštajnih jedinica raspoređenih u trospratnoj zgradi. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i razni sportski sadržaji.

Za decu tu su bazen, aqua park, mini klub i igralište.

Plaža
Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Smeštaj
Hotel ima 399 smeštajnih jedinica sve imaju terasu/balkon, klima uređaj, telefon, sef, mini bar, SAT LCD TV, fen za kosu.

Superior room je veličine oko 55m2 i ima pogled na baštu, more ili bazen.
Deluxe room je veličine oko 60m2 i mogu imati pogled na more ili bazen.
Family room je veičine 95m2 i sastoji se od dve spavaće sobe, ima pogled na bazen ili delimičan pogled na more. 

Plaća se: Wi-Fi internet, room service, mini bar.

Hrana i piće
Usluga je All Inclusive – doručak, ručak, večeru (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine u baru na plaži, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni i jedan a la cart restoran La Taverna i tri bara – Snacks Beach Bar, Pool Bar i VIP Lounge Bar. 

Plaća se: a’ la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
 Servis za pranje i sušenja veša, doktor, apoteka, sala za konferencije, limuzina.

Sport i zabava
Hotel ima dva bazena  za odrasle, jedan dečiji bazen i bazen sa aqua parkom za decu, odbojku na plaži, boćanje, fudbal, stoni tenis, pikado i ostale dnevne animacije i večernji program. Tokom zimske sezone greje se jedan bazen za odrasle i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). 

Plaća se: ronilački centar, sportovi na vodi, bilijar, jahanje konja, Wi-Fi internet i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama