Crystal Paraiso Verde Resort and Spa

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Boğazkent na oko 400m od svoje plaže, oko 10km od centra Beleka, oko12km od Serika, oko 50km od centra Antalije i oko 40km od aerodroma Antalija.

Opšti podaci
Resort zauzima prostor od 42.000m2, od čega hotelski sadržaji zauzimaju oko 10.000m2. Otvoren je 2004. godine, a poslednji put renoviran 2019. godine.

Ima 718 soba, od čega je 479 standardnih (uključujući 6 za hendikepirane osobe), 50 standardnih sa krevetima na sprat i 189 family soba i 2 apartmana.

Hotel sadrži glavni restoran, 3 à la carte restorana (italijanski, turski i riblji), Beach Snack, Pool Snack restoran, Gozleme House, Crystal Coffee Patisserie i 8 barova (Lobby Bar, Crystal Bar, Crystal Coffee&Patisserie, Cafe Turca, Pool Bar, Beach Bar, Relax Pool Bar, Detox Bar).

Za decu tu je mini club, dečiji bazen, dečiji meni za večeru. Preporučujemo ga za porodice sa decom. 

Plaža
Hotel ima svoju 500m dugu peščano-šljunkovitu plažu sa dokom, udaljenu 400m od hotela. Plaža je opremljena toaletom, tuševima i kabinama. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri se ne plaćaju. 

Smeštaj
Sve standardne sobe imaju balkon, laminat ili keramiku na podu, klimu, telefon u sobi i kupatilu, SAT TV sa muzičkim kanalima, mini bar (dopunjuje se na dnevnom nivou), sef, Wi-Fi, fen, kupatilo sa tuš kabinom. 

Standardne sobe su veličine oko 26m² i imaju pogled na kopno.

Standardne sobe sa krevetima na sprat (bunkbed) su iste veličine i opremljenosti kao standardne sobe (26m²). Imaju jedan bračni krevet i krevete na sprat. Nalaze se u prizemlju i imaju pogled na kopno.

Family sobe se sastoje od dve sobe (odvojene vratima) i kupatila. Opremljene su isto kao i standardne. Imaju 42m i gledaju na kopno.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga je Ultimate All Inclusive – samoposluživanje (izbor više jela) u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, snack, večera i ponoćne užine. Dostupni su dečiji, dijetalni i vegetarijanski meni tokom glavnih obroka. Jednom u toku boravka gosti mogu besplatno koristiti određene à la carte restorane, uz rezervaciju dan ranije. U koncept su uključeni i sladoled, keks i kolači u određeno doba dana, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Alkohol se ne služi mlađima od 18 godina.

Plaća se: sva flaširana vina i pića, uvozni šampanjac, uvozna alkoholna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani.

Ostali sadržaji
Lekar, pranje, peglanje veša i hemijsko čišćenje, prodavnice, rent-a-car, rent-a-bike, iznajmljivanje dečijih kolica, fotograf.

Sport i zabava
2 otvorena bazena, bazen sa aqua parkom (4 tobogana za odrasle), 2 bazena sa aqua parkom za decu (dva tobogana), zatvoreni bazen (greje se tokom zime), zatvoreni bazen za decu, Wi-Fi (sobe, lobby i javni prostor, sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), teniski tereni, košarkaški teren, odbojka na plaži, stoni tenis, fitness centar, akvarobik, vaterpolo, pikado, mini golf, bioskop.

Plaća se: internet café uz rezervaciju, video igrice, stoni fudbal, kuglanje, bilijar, golf, teniski tereni uveče, oprema za tenis, motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna, parno kupatilo, fitness centar, zatvoreni bazen, jacuzzi, soba za relaksaciju.

Plaća se: masaže i razni tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama