Dream Fun World

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u centru naselja Kumkoy, Side na 55km od aerodroma u Antaliji. U okolini hotela, nalazi se taxi i stanica za autobus.

Opšti podaci
Hotel se otvara na leto 2024. godine. Nalazi se u centru naselja Kumkoy, Side na 800m od svoje plaže, do koje redovno saobraća shuttle bus. U ponudi, hotel ima glavni restoran, nekoliko à la carte restorana i barova, prodavnice, bazen na zatvorenom, veliki broj bazena na otvorenom sa akvaparkom i potpuno opremljen wellness centar. Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.

Za decu tu su dečji bazeni sa akvaparkom, mini klub (4-12), animacije i dečji restoran.

Plaža
Hotel se nalazi na 800m od svoje plaže, do koje redovno saobraća shuttle bus. Upotreba suncobrana i ležaljki na plaži je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 360 smeštajnih jedinica i sve su opremljene klima uređajem, Tv-om, mini barom, sefom (plaća se), telefonom. U svim sobama dostupan je Wi-Fi. Određeni broj soba prilagođen je osobama sa invaliditetom.

Standard soba je veličine 25m2.
Family soba je veličine 40m2 i sastoji se od dve odvojene spavaće sobe i jednog kupatila.
Family soba duplex je veličine 48m2 i sastoji se od dve odvojene spavaće sobe i dva kupatila.

 Plaća se: room service, telefon, sef.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, kafa, grickalice, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran, 3 à la carte restorana (moguće je korišćenje bez doplate jednom u toku boravka), nekoliko barova (Beach, Snack..) i poslastičarnicu.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća,  restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, prodavnice, frizer, sale za konferencije i sastanke, faks.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen na zatvorenom u sklopu wellness centra, nekoliko bazena na otvorenom gde je odvojen deo za decu sa akvaparkom sa velikim brojem tobogana, animacije, stolove za tenis, pikado, teretanu, terene za odbojku na pesku i mogućnost sportova na vodi.

Spa & wellness
Hotel ima moderno opremljen wellness i fitness centar, gde su gosti u mogućnosti da koriste teretanu, tursko kupatilo i saunu.

Plaća se: masaža, tretmani, salon za negu lepote, terapije.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama