Dream Water World

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel Dream Water World 5* se nalazi u Kumkoy regiji, oko 7 km od Sidea i oko 55 km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2022. godine.
Pored glavnog restorana gostima su na raspolaganju i tri à la carte restorana (turski, italijanski i riblji) kao i bar kod bazena, na plaži i u lobiju. Nalazi se na udaljenosti od 55km od aerodroma u Antaliji. Hotel ima raznovrstan sadržaj koji će zdovoljiti potrebe kako parova tako i porodica sa decom.

Plaća se: čuvanje dece.
Plaža
Hotelska privatna peščana plaža udaljena je oko 800m od hotela . Suncobrani, ležaljke i peškiri za plažu se dodatno ne naplaćuju. Takođe, za goste hotela je besplatan prevoz mini busom do plaže.

Smeštaj
Svih 360 hotelskih soba je smešteno u glavnoj zgradi.
Standardna soba typ 1 (25m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+1 osoba)
Standarna soba type 2 (30m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osoba)
Sve sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, fen, centralnu klimu, direktnu telefonsku liniju, mini bar (voda se dopunjuje svakodnevno), laminat, LCD TV, Wi-FI internet, terasu/balkon.
Plaća se: sef, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive, na bazi otvorenog bufea (izbor više jela za doručak, kasni doručak, ručak i večeru), popodnevna užina, večernja užina, rani doručak, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10.00-24.00, sladoled u određeno vreme, à la carte restorani jednom tokom boravka uz prethodnu rezervaciju, bar na plaži od 10.00-17.30.
Plaća se: uvozna pića, uvozna i domaća flaširana vina, uvozni šampanjac, tursku kafu, sveži ceđeni voćni sokovi, pića u diskoteci.
Ostali sadržaji
Doktor, pranje veša, prodavnice, internet kutak, kompjuterske igre, rent a car. Wi-Fi internet u celom hotelu bez doplate.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za odrasle i decu, veliki aqua park sa mnogo različitih tobogana, bazen 18+ Adults only, teretana, tursko kupatilo, sauna, odbojka na plaži, stoni tenis, animacija tokom dana, šou programi u večernjim satima, mini klub za decu (4-12 godina), dečije igralište, mini diskoteka. Zatvoreni bazen ne radi u toku letnje sezone.
Plaća se: masaža, SPA i kozmetičke usluge, bilijar, sportovi na vodi.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama