Latanya Park Resort

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yalıçiftlik, na svojoj plaži, oko 40km od aerodroma i oko 16km od centra Bodruma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1989. godine, a poslednji put renoviran tokom zime 2018. godine (tokom zime). Ukupno ima 204 sobe raspoređenih u 5 blokova. Gostima su na raspolaganju glavni bazen, kao i bazen za decu, glavni restoran, à la carte restoran  (riblji) i nekoliko barova.
Za decu tu su mini club, dečiji bazen i akva park.

Plaća se: čuvanje dece.

Zvanična kategorizacija ovog hotela je 4*, ali po našem mišljenju ovaj hotel zaslužuje 5*.  

Plaža
Nalazi se na svojoj peščano-šljunkovitoj plaži dužine 123m. Upotreba ležaljki i suncobrana je besplatna. Peškiri za plažu se dobijaju uz depozit. 

Smeštaj
Sve sobe imaju fen, sef ,telefon, satelitsku LCD TV, mini bar (sokovi na dan dolaska), klimu, balkon i pogled na baštu.

Club standardna soba  i standardna soba u glavnoj zgradi može imati francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Family soba ima francuski krevet i dva odvojena kreveta.
Club large soba ima francuski krevet i sofu.
Plaća se: mini bar, telefon.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je  All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i ponoćna užina u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana hotel ima i riblji à la carte restoran, Lobby bar, Pool bar, Snack restoran. U koncept usluge su uključeni obroci u glavnom restoranu, užine i poslastice tokom dana u određeno vreme na određenim lokacijama u okviru hotelskog kompleksa,  sva alkoholna i bezalkoholna domaća pića i neka uvozna pića. All inclusive koncept traje 24h (Lobby bar).

Plaća se: neka uvozna i premium pića, energetska pića, à la carte restoran uz obaveznu prethodnu rezervaciju i ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji
Frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša, mini market, fotograf, menjačnica, rent-a car, iznajmlivanje bicikla.

Sport i zabava
Hotel nudi jedan bazen za odrasle i jedan bazen za decu sa akva parkom. Pored toga gosti mogu uživati i u drugim sadržajima: animacije, bilijar, stoni tenis, pikado.

Plaća se: svi sportovi na vodi, bilijar, stoni tenis i pikado (uz depozit).

Za najmlađe
Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, masaže.  

Plaća se: tursko kupatilo, masaže kao i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost. 
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama