Fun & Sun Family Life Belek

Belek, Turska

Opis destinacije

Belek, grad u istoimenoj opštini, nalazi se u Antalijskoj provinciji i predstavlja turistički centar sa hotelskim smeštajima visoke kategorizacije, kojih svake godine ima više. Plaže duge 16 kilometara od sitnog belog peska, zajedno sa borovinom i eukaliptusom i tirkiznim morem, čine Belek savršenim odmaralištem za porodična putovanja. Cenjene su i posećene kako od strane lokalnog stanovništva, tako i turista. Centar grada i okolina su poznati po mineralnim vodama koje dobija iz 7 vrela. Svakako, ponuda se ne ograničava samo na sportove na vodi i luksuzu, već se proširuje zahvaljujući jedinstvenom arheološkom nalazištu, replikom rimskih akvadukta, delfinarijumu, kao i džamiji u samom srcu grada koja je i njegov glavni simbol. Iako je počeo da se eksponira kao centar luksuza i golfa, Belek spada u jedne od idealnih destinacija za odmor.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se na oko 40km od aerodroma u Antaliji i oko 8km od Beleka.

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od oko 7.000m2, čini ga petospratna zgrada i Anex deo, u ponudi ima 230 smeštajnih jedinica. Otvoren je 2012. a poslednji put renoviran 2020. godine. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, barova i restorana kao i dečiji restoran (Toucan Buffet).

Za decu tu su bazen, igralište, mini disko, Toucan Baby (0-3 godine), Toucan Kids (4-7 godina) i Toucan Teenager (8-12 godina).

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu, sa delom samo za odrasle 16+. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju klimu, TV, telefon, Wi-Fi internet, sef, fen za kosu, mini bar (dnevno se dopunjava vodom), ketler.

Garden without balcony (Anex zgrada) sobe imaju površinu oko 22-24m2

Standard sobe (Glavna zgrada) imaju površinu oko, 28-30m2 dok bunkbed sobe imaju površinu 30-33m2.

Family suite (Glavna zgrada) imaju površinu oko 41m2  i sastoje se od dve spavaće sobe.


Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All Inclusive doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu “Sunny”). U koncept su uključena i domaća alkoholna i bezalkoholna pića kao i sladoled u određeno doba dana. 

Gosti hotela mogu jednom u toku boravka uz predhodnu rezervaciju i bez doplate da koriste A La Carte restorane: See You (riblji), Trattoria (italijanski) i Ethno ( tradicionalni turski restoran).

Sport i zabava
Hotel ima bazen za odrasle, bazen za decu i za bebe, Aqua park sa 3 tobogana, zatvoreni bazen za odrasle i decu, fitness centar, tenis, animacije, uživo muzika, stoni tenis, aerobic, joga, pilates, košarka, odbojka na plaži.
Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, časovi golfa, časovi tenisa i osvetljenje teniskih terena.
Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna. 
Plaća se: tretmani za negu lica i tela, pilinzi, masaže.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama