Hotel Belvedere

Ahladies, Krf

Opis destinacije

KRF - (Kerkira) je najblistaviji biser Jonskog arhipelaga i jedno od najposećenijih Grčkih ostrva. Poznat je po svojim prelepim peščanim plažama na zapadnoj i šljunkovitim na istočnoj obali, starom gradu u kome su tragove ostavljali Englezi, Mlečani, Italijani i Nemci; mnogobrojnim maslinjacima, mondenskom noćnom životu, tradicionalnim kulinarskim specijalitetima, okolnim ostrvima... Mnogobrojni spomenici posvećeni srpskoj vojsci iz Prvog svetskog rata, muzej i srpski konzulat „Srpska kuća“, smešteni u samom gradu Krfu i ostrvo Vido – groblje srpskih vojnika, nezaobilazna su mesta za obilazak turista koji letuju na Krfu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Mesto: Agios Ioannis Peristeron, KRF, Grčka
Usluga: Sve uključeno
Usluga: All Inclusive (sve uključeno - doručak, ručak, večera - na bazi švedskog stola – samoposluženje).
Lokacija: nalazi se u mestu Agios Joanis Peristeron, na 80m od šljunkovite plaže (prelazi se ulica). Od grada Krfa  je udaljen 15km, 3km od centra Benicesa, a od aerodroma 13km. U neposrednoj blizini nalazi se autobuska stanica koja saobraća do glavnog grada i obližnjih mesta.
Hotelski sadržaj: recepcija, lobi, lift, restoran, bazen, ležaljke i suncobrani na plaži i pored bazena (besplatno), bar pored bazena, Wi-Fi (uz doplatu), sef (uz doplatu), parking.
Hotel ima ukupno 170 standarnih i superior (renovirane sobe u prizemlju) soba. U nekim sobama se uz standardni ležaj nalaze  I kreveti na sprat.
Sobe: kupatilo sa fenom, klima (besplatno), Wi-Fi (uz doplatu), SAT TV, mini frižider, balkon/terasa.
- 40% akontacije prilikom rezervacije (sklapanja ugovora),ostatak najkasnije 15 dana pre putovanja;

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

MDT

Organizator putovanja je turistička agencija Mediteraneo Holidays , broj licence OTP 56/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mediteraneo Holidays. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama