Hotel Bolfenk family apartments

Mariborsko pohorje, Slovenija

Opis destinacije

Mariborsko Pohorje je najveći ski centar u Sloveniji sa visokokvalitetnim smeštajem i bogatom wellnes ponudom. Iako je broj turista koji u toku godine poseti ovaj turistički centar veliki, Mariborsko Pohorje je očuvalo svoju prirodnu lepotu. Skijaši svih uzrasta i nivoa skijaškog umeća vole Mariborsko Pohorje, jer ovde postoji 41 km skijaških staza. Osim u skijanju ovde možete uživati i u jahanju, vožnji bicikla i nordijskom skijanju, a možete se i opustiti u nekim od brojnih wellness centara. Mariborsko Pohorje je odličan izbor za porodice kao i za napredne skijaše jer je poznato po održavanju prvenstva "Zlatna Lisica". Skijaši mogu uživati u najdužoj osvetljenoj stazi za noćno skijanje u Evropi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: 
hotel & apartmani Bolfenk 4* smešteni su  na 1.050 m nadmorske visine, a u sklopu hotelsko-apartmanskog naselja Pohorje Village, udaljen 150 m od skijališta; do hotela se dolazi automobilom ili gondolom; pristup skijaškoj stazi, najam skijaške opreme u okviru objekta, kao i mogućnost škole skijanja.

Hotelska ponuda:
recepcija,  restoran, Spa centar, zajednička prostorija s kaminom, skijašnica, besplatan WiFi, besplatno parkiralište za goste Wellness & Spa: unutarnji bazen, spa i wellness paketi, parno kupatilo, spa sadržaji, tretani ulepšavanja, hammam; kućni ljubimci - dozvoljeni uz doplatu na licu mjesta.

Apartmani:
SAT TV, WI-FI internet, pećnica, toster, aparat za kavu, fen za kosu, kamin i balkon ili terasa u 1/3+2 i 1/6+2; 1/2+1 studio za tri osobe, bračni krevet, kuhinjska niša; 1/3+2 apartman - dnevni prostor s kuhinjom i duplim ležajem na razvlačenje, soba s bračnim i jednim dodatnim ležajem; 1/6+2 apartman - dnevni prostor s kuhinjom i duplim ležajem na razvlačenje, soba s bračnim i jednim dodatnim ležajem, soba s tri odvojena ležaja, 2 kupatila.
 
Prijava: od 15 sati. Odjava: do 10 sati.

Ishrana:
mogućnost doplate za doručak.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama