Hotel Grand Excelsior Bur Dubai

Dubai, UAE

Opis destinacije

Prelepe plaže, luksuzni hoteli, impresivna arhitektonska rešenja poput Burdž Al Araba, Burdž Kalife, palminog ostrva i mnogih drugih oduzeće vam dah i putovanje u Dubai učiniti nezaboravnim. Jedna od najposećenijih atrakcija u Dubaiju, je pustinjski safari. Plaže su veoma posećene, a na njima se nude brojne aktivnosti koje uživanje čine savršenim. Najpoznatija je Jumeirah Beach Park, koja očarava svojim belim peskom i tirkizno plavom bojom. Dubai je idealna destinacija za one koji žele da uživaju u letu i kada prođu letnji meseci.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel modernog dizajna, sa pregršt motiva koji su svojstveni arapskoj kulturi. Nalazi se u Bur Dubaiju, na pešačkoj udaljenosti od Svetskog trgovinskog centra. Od aerodroma je udaljen oko 7 km, od najbliže metro stanice ADCB oko 20 minuta hoda tj oko 900 metara. U neprosrednoj je blizini bazara i tržnih centara, a najbliža plaža LA Mer udaljena je oko 4 km. Hotel krasi izuzetna lokacija i znamenitosti kao što su Velika Dzamija, Old Souk, Muzej Dubai su na udaljenosti manjoj od jednog kilometra. Treba pomenuti moderan dizajn, ali i motive iz arapske kulture koji krase ovaj objekat.

Hotelska ponuda:
Tokom boravka možete uživati u velikom izboru internacionalnih jela. Restorani su specijalizovani za pripremu jela meksičke, arapske, kineske  i kontinentalne kuhinje. Tu su i: recepcija, bar, bazen na krovu, fitnes, besplatan Wi - Fi internet, sauna i parno kupatilo, sala za sastanke, parking.

Plaža:
Oko 4 km udaljenost od najbliže plaže "La mer".

Usluge i aktivnosti uz doplatu:
spa centar, sobna usluga, usluga masaže, frizer, spa tertmani i tretmani nege lica i tela, salon lepote.

Smeštaj:
Hotel ima 282 sobe.
Svaka soba ima: kupatilo, fen, klima, SAT TV, telefon, sef, mini bar, besplatan Wi - Fi, set za čaj i kafu, balkon/terasa.

Ishrana:
noćenje doručak (samoposluživanje - izbor više jela). Postoji mogućnost doplate za polupansion - doručak i ručak (samoposluživanje - izbor više jela) ili pun pansion doručak, tučak i večera (samoposluživanje - izbor više jela).

https://www.gehotels.com/ 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Organizator putovanja je turistička agencija Filip Travel, broj licence OTP 113/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Filip Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama