Hotel Kriti Beach

Retimno, Krit

Opis destinacije

Rethymno (Retimno) je očaravajući manji grad koji se nalazi 78 km zapadno od Herakliona. Venecijanski karakter još uvek preovlađuje u mnogim delovima grada, a najviše ga karakterišu uzane uličice, stare gospodske kuće i utvrđenje koje je kod lokalnog stanovništva poznato kao Fortetza. Veliko zadovoljstvo predstavlja šetnja uskim belim ulicama Retimna, posmatrajući raznolikost arhitektonskih stilova, koje se završavaju izlaskom na more, na jednu od luka ili veliku zlatnu peščanu uvalu sa mnoštvom hotela i apartmana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Kriti Beach je manji gradski hotel, nalazi se na oko 100 m od privatne peščane plaže (prelazi se ulica), gde se ležaljke i suncobrani ne doplaćuju. Od centra Retimna je udaljen oko 200 m, a od aerodroma oko 65 km.

Sobe: Kriti Beach ima 92 moderno opremljene sobe sa kupatilom/fenom, bade mantilom, TV, telefonom, klima uređajem, ketler-om, frižiderom, sefom, terasom.

Hotelski sadržaj: Kriti Beach ima lobi bar,  glavni restoran, kafić, a la carte restoran (mediteranska kuhinja), internet kutak, prodavnicu suvenira,  Wi-Fi, SPA centar, parking, konferencijsku salu, peškire za plažu.

Sport i zabava:  Rekreativni sadržaji uključuju opremu za sportove na vodi. Gostima hotela Kriti Beach na raspolaganju su slatkovodni bazen sa besplatnim suncobranima i ležaljkama, unutrašnji bazen, sauna, fitnes centar, teretana, salon sa TV-om i internet kafe. Aktivnijim gostima je dostupan kompletan fitnes centar.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama