Hotel Sunmelia Beach Resort

Side, Turska

Opis destinacije

Side se nalazi na mediteranskoj obali turske rivijere. Predstavlja turističko mesto poznato po dugim peščanim plažama, luksuznim hotelima i bogatom zelenilu. Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova, nalazi se na oko 75 km od aerodroma u Antaliji. U ovom gradiću možete pronaći brojne ostatke prošlosti, a jedna od posebnih atrakcija je upravo rimski amfiteatar koji je nekada mogao da primi do 20 000 gledalaca i koristio se za borbe gladijatora. Osim amfiteatra, poznati su vizantijska bazilika i hram Apolona i Atine. Danas je Side jedan od najatraktivnijih primorskih gradića, sa lepim centrom grada i pešačkom zonom, brojnim kafeterijama, restoranima, suvenirnicama. Regija koja se posebno izdvaja po svojoj prirodnoj lepoti jeste Sorgun. Pripada gradu Side i prepoznatljiva je po gustim borovim šumama i divnim peščanim plažama. Letovanje u mestu Side je odličan izbor kako za parove, tako i za porodice sa decom zbog brojnih sadržaja koje nude brojni hoteli.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotelski kompleks Sunmelia Beach Resort nalazi se 50 m od privatne peščano šljunkovite plaže, na kojoj se ležaljke, sucobrani i peškiri za plažu koriste bez doplate, u regiji Kizilagač (od bazena do plaže vodi stazica). Od centra Manavgata je udaljen 15 km, a od Kizilota i Okurčalara udeljan je oko 3 km, a od aerodroma Antalija 80 km. Hotel je okružen sa mnogo mediteranskog rastinja i nalazi se divnom hotelskom, lepo održavanom vrtu.

Sobe: U svom sastavu Sunmelia Beach Resort ima 590 smeštajnih jedinica, raspoređenih u 2 zgrade, koje su podeljene u više kategorija. Svaka soba  ima kupatilo, fen, sat TV, telefon, mini bar, centralnu klimu, internet (uz doplatu), sef (uz doplatu) i balkon. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se standard sobe veličine 36 m², koje imaju bračni ili 2 single ležaja, treći ležaj može biti single ili pomoćni ležaj. Standard sobe mogu imati pogled kopno, bočni ili direktan pogled na more. Standard sobe sa krevetom na sprat su veličine 40 m², u njima se nalaze bračni ležaj i 1 krevet na sprat, takođe mogu imati pogled kopno, bočni ili direktan pogled more. Porodičnu sobu čine 2 sobe u jednoj se nalaze dva single ležaja, u drugoj bračni ležaj i sofa, svaka soba ima kupatilo i balkon, veličina ovih soba je 60 m². Suite sobe su veličine 100 m², čine ih dnevni boravak sa sofom i dve odvojene spavaće sobe, u jednoj se nalazi bračni ležaj, u drugoj 2 single ležaja, imaju dva kupatila.

Hotelski sadržaj: Pansionski obroci u hotelu Sunmelia Beach Resort se služe u glavnom restoranu. Osim glavnog, u ponudi su 4 a la carte restorana (turski, kineski, italijanski, riblji) i 6 barova koji se nalaze po čitavom kompleksu. Od dodatnih sadržaja, uz doplatu, gostima Sunmelia Beach Resort hotela, uz doplatu, na raspolaganju su internet konekcija, usluge lekara na poziv, rent a car, frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša i mini market. WiFi slabijeg protoka dostupan je u lobiju hotela.

Sport i zabava: U sastavu Sunmelia Beach Resort hotela nalazi se 5 bazena, 1 unutrašnji, dečiji bazen i  još 3 spoljašnja od kojih je jedan sa toboganima. Od sportskih sadržaja u ponudi su 2 teniska terena, 1 teren za košarku, mini kuglana i bilijar. Wellness & Spa zona poseduje tursko kupatilo, saunu, fitnes centar, prostorije za kozmetičke tremane, masažu i piling. Pojedine usluge u spa centru se doplaćuju. Tokom dana i večeri je organizovana animacija, dok je zanajmlađe goste Sunmelia Beach Resort hotel obezbedio mini klub. Hotel organizuje dnevnu i večernju animaciju za decu i odrasle.

1.dan  Beograd – Antalija (Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer)
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pre leta. Let za Antaliju direktnim čarter letom avio kompanije Air Serbia. Nakon sletanja transfer do izabranog hotela. Smeštaj, noćenje.

2 – 7/10/11/14. dan   Alanja/Side/Belek/Lara/Kundu/Kemer
Slobodno vreme za individualne aktivnosti, odmor i fakultativne izlete. Noćenje.

8/11/12/15. dan Antalija – Beograd
Slobodno vreme do polaska na aerodrom. Let za Beograd.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama