Iberostar Selection Diar El Andalous

Sus, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija
Nalazi se u mestu Port el Kantaoui, na 1,5km od centra grada. Udaljen je oko 11km od centra grada Sousse, oko 120km od aerodroma u Tunisu i oko 25km od aerodroma u Monastiru.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1981. a poslednji put je renoviran 2015. godine. Ima ukupno 379 smeštajnih jedinica. Pored glavnog restorana “Alhambra”, hotel ima 2 à la carte restorana (italijanska i tunižanska kuhinja) i nekoliko barova (Lobby bar, Maurish cafe, Rimel bar, Sport S pub).

Za decu tu su bazen, mini club, maxi club i igralište.

Plaća se: čuvanje dece

Plaža
Hotel ima peščanu plažu, gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. Peškiri za plažu se dodatno plaćaju.

Smeštaj
Sve sobe imaju balkon ili terasu, klima uređaj, fen za kosu, Wi-Fi, TV, mini bar (dopunjava se vodom, jednom po dolasku) i sef.

Standardne sobe imaju površinu od 27m2.

Family sobe imaju površinu od 35m2.

Plaća se: telefon, room service i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, užine i večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima). Lokalna alkoholna i bezalkoholna pića su takođe uključena u koncept.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, à la carte restorani i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Šoping centar, servis za pranje i peglanje veša, menjačnica.

Sport i zabava
Otvoreni bazen, zatvoreni bazen (greje se u zimskom periodu), dečiji bazen, relax bazen, pikado, dnevna i večernja animacija kao i muzika uživo određenim danima.

Plaća se: sportovi na vodi i ostalo van koncepta. 

Spa & wellness
Plaća se: sauna, tursko kupatilo, soba za relaksaciju, masaže, tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama