Hotel Arena Mar

Zlatni Pjasci, Bugarska

Opis destinacije

Zlatni Pjasci su najpoznatije letovalište na severu bugarske crnomorske obale. Zlatni Pjasci se nalaze 20 km od trećeg po veličini grada u Bugarskoj, Varne. Legenda kaže da su pirati ovde iskopali zlatno blago, ali su zbog toga kažnjeni i pretvoreni u žuti pesak koji se na Suncu presijava i daje zlatnu boju plaži. Otuda i samo ime letovališta - Zlatni Pjasci. Sama plaža je u Zlatnim Pjascima duga je 8 km i duž nje se prostire veliki broj hotela. Hoteli su većinom novoizgradjeni ili renovirani, a neki pripadaju poznatim hotelskim lancima zbog čega veliki broj turista iz celog sveta odlučuje letovanje u Zlatnim Pjascima. Većina hotela u Zlatnim Pjascima ima moderne spa centre i bazenima sa termomineralnom vodom i bogate sadržaje kako za odrasle tako i za decu. Sezona u Zlatnim Pjascima traje od maja do oktobra, a činjenica da je u ovom delu crnomorske obale veoma čist vazduh i blaga klima, kao i da je područje bogato mineralnim izvorima i lekovitim blatom čine Zlatne Pjaske rado posećenim odredištem tokom cele godine, a naročito kao odredište za letovanje.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Arena Mar se nalazi u letovalištu Zlatni Pjasci. Od plaže je udaljen 150 m, a od centra mesta 250 m. Aerodrom u Varni je udaljen od hotela 20 km. 

Sobe: Hotel Arena Mar u svom sastavu ima smeštajne jedinice podeljene u dve kategorije. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel na raspolaganju su standard sobe i apartmani. Svaka soba ima kupatilo, fen, TV, telefon, sef, mini bar i balkon.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Arena Mar se nalaze pansionski restoran i a la carte restoran i 2 bara. Gostima su na raspolaganju lobby i bar pored bazena. Wi-Fi je dostupan besplatno u lobiju. Od ostalih sadržaja gostima su na raspolaganju usluga pranja i sušenja veša, mini market kao i hotelski parking koji se doplaćuje.

Sport i zabava: Hotel Arena Mar ima spoljašnji i unutrašnji bazen sa odvojenim delom za decu, kao beauty centar sa frizerskim salonom. Gostima su na raspolaganju teretana i stolovi za stoni tenis. Za najmlađe goste u okviru hotela se nalaze dečiji klub i mini disco.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama