Jaz Dar El Madina

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na 5 kilometara od aerodroma  Marsa Alam i oko 210 kilometara od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Dar El Madina lepo uređen hotelski kompleks idealan izbor za odmor kako za porodice tako i za ronioce koji mogu uživati u prirodi koralnog grebena Coraya zaliva.Hotel poseduje 140 smeštajnih jedinica (superior i family sobe). Internet je dostupan svim gostima po ograničenoj brzini, dok je internet  u punoj brzini uz doplatu. U blizini se nalazi aqua park “Aqua Coraya”.

Plaža
Hotel Jaz Dar El Madina ima svoju privatnu plažu. Zaliv Koraja je poznat po svojim zapanjujućim koralnim grebenima, koji je bogat podvodnim životom.Ovo je jedinstveno morsko stanište u svetu.
Smeštaj
Hotel poseduje 140 soba (superior i family sobe).
Sve sobe imaju individualnu kontrolu temperature. Sobe sadrže balkonu ili terasu. Svaka soba je opremljena sefom u sobi, LCD televizorom sa satelitskim programima, mini barom, set za čaja i kafu. 
Superior sobe su površine oko 34m2 i mogu imati pogled dvorište ili bazen.
Family sobe su površine oko 40m2 i mogu imati pogled dvorište ili bazen.
Junior suite

Plaća se:

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana El Khan, gostima su na raspolaganju i nekoliko barova(El Kholkhal, Narguila bar) i à la carte restorana(Nino’s – italijanska kuhinja, Sofra – libanska kuhinja, Momo – azijska kuhinja).

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Vešeraj, doktor, internet.

Sport i zabava
Hotelski rekreativni sadržaji, dva bazena od kojih se jedan greje, uključujući i jedan samo za decu, aqua park, kao i prodavnice, animacijski programi, živa muzika i zabava uveče, teretana, streljštvo, tenis, pikado, stoni tenis, stoni fudbal, ronilački centar i kratki kursevi ronjenja (uz doplatu).              
Plaća se: osvetljenje terena i oprema za tenis.

Za najmlađe
Kids club, dečiji bazen i igralište.

Dečji klub radi svakodnevno kako bi obezbedio brigu o deci i programe posebnih aktivnosti za decu između 4 i 12 godina.

Spa & wellness
Spa centar “Mivida Spa” je dostupan, sauna, parno kupatilo, masaža (uz doplatu) ili đakuzi u obližnjem odmaralištu Jaz Solaia. Sauna, parno kupatilo i jacuzzi. 
Plaća se: masaže i sve ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama