Kanta Resort and Spa

Port El Kantaoui, Tunis

Opis destinacije

Nalazi se 6 km od Susa i 140 km od glavnog grada Tunisa. Predstavlja prvi i daleko najveći plansko građeni turistički centar sagrađen po uzoru na francusku rivijeru. Port El Kantaoui sa svojim starim jezgrom grada, presvučenim kaldrmom, brojnim ribljim restoranima, kafeterijama, lokalnim čajdžinicama sa pušačima nargila, suvenirnicama i fontanama u cvetnim parkovima, najveći je ponos Tunižana. Ovaj turistički centar daje novu dimenziju ljubiteljima jedrenja na Mediteranu, zahvaljujući svojoj prelepoj marini, sa preko 300 vezova. Grad nazivaju i ružičnjakom Tunisa.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik 1
  • Cenovnik 2
  • Cenovnik 3
  • Uslovi plaćanja
  • Opis smeštaja



gotovinski - uplata NEPOVRATNOG avansa u iznosu od 209EUR u dinarskoj protivvrednosti prilikom prijave, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska•Kreditnim karticama 
(Visa, Dina Card, Master Card, Maestro)

ČEKOVIMA GRAĐANA sa mogućnošću odloženog plaćanja na 6 mesečnih rata bez uvećanja cene aranžmana u Wayout poslovnici. Prilikom rezervacije se plaća avans od 50% od ukupne cene aranžmana gotovinski, a ostatak čekovima u jednakim mesečnim ratama svakog 10, 20 i 30-og u mesecu

WAY
Hotel Kanta je resort sa 4*, smešten u srcu turističkog mesta Port El Kantaoui. Okružen je prelepim vrtom sa palmama i maslinama. Hotel je u blizini peščane plaže.

Hotel ima 255 soba. Svaka soba je klimatizovana, sa SAT TV, telefonom, sefom i kupatilom i fenom. Sve sobe imaju balkon ili terasu sa pogledom na baštu, bazen ili golf teren.

U sklopu hotela je glavni restoran na bazi švedskog stola, sa tuniskom i internacionalnom kuhinjom koja se služe za doručak, ručak i večeru. U sklopu hotela je Snack Pool bar, Bar The Palme d'or, Moorish Café The Oasis, Pùca Irish Pub.

Na recepciji hotela nalazi se menjačnica i bankomat.

U hotelu su dostupna dva bazena, bazeni za decu i natkriveni bazen koji se greje tokom zimske sezone. Suncobrani i ležaljke su besplatni.

Gostima je na raspolaganju fitens centar, kao i dečiji klub za najmlađe.

Organizator putovanja je turistička agencija Wayout, broj licence OTP 29/2021 kategorija licence A40. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Wayout. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama