Konaci Romanov

Sokobanja, Srbija

Opis destinacije

Sokobanja je udaljena 240 km od Beograda i 60 km od Niša, smeštena u predivnoj kotlini između planina Rtanj, Ozren i Device, svoje mesto našla je Sokobanja. Sa nadmorskom visinom od 400 m, živopisnom prirodom u okruženju (magični Rtanj, kanjon Moravice, Bovansko jezero, ozrenske livade), uvek čist i svež vazduh, vekovima privlače posetioce. Mnogobrojne tradicionalne kafane sa gurmanskim specijalitetima karakterističnim za ovaj kraj, kafići, klubovi, parkovi prepuni zelenila i pešačke staze, sportski tereni upotpunjuju ponudu Sokobanje i zato je već godinama jedno od najposećenijih turističkih mesta u Srbiji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja
Period01.07.-18.09.
Min. br. noći3
1/2 std, 1/3 std
1/2 soba, 1/3 soba
1750
Cene su izražene u dinarima po osobi dnevno na bazi NOĆENJA SA DORUČKOM

POPUSTI ZA DECU u sezoni:
- Deca do 3,99 godina, u pratnji dve odrasle osobe, u zajedničkom ležaju, borave BESPLATNO  i nemaju obroke;
- Deca 4 do 11,99 godina starosti, u pratnji dve odrasle osobe, u sopstvenom ležaju ostvaruju 40 % popusta i imaju dečije obroke;
- Dete do 11,99 godina starosti, u pratnji jedne odrasle osobe, ostvaruje 20 % popusta i ima obrok.

Doplate u sezoni:
- Doplata za jednu osobu u dvokrevetnom studiju iznosi 70% od cene dvokrevetnog studija.

Cena aranžmana obuhvata:
- Smeštaj dnevno po osobi na bazi noćenja sa doručkom;
- Moguća doplate za ručak: 350 dinara dnevno, po osobi, za odrasle, odnosno 200 dinara za decu do 11,99 godina starosti;
- Korišćenje WiFi interneta i porkinga.

Cena aranžmana ne obuhvata:
- Boravišna taksa: odrasli 70 dinara dnevno po osobi, deca  7 – 15 godina 35 dinara (plaća se na recepciji).
- Prevoz
- Individualne troškove
Ukoliko želite beg od grada i varoši, beg od gužve i ljudi, volite boravak  na čistom vazduhu u miru i tišini u nekoj zelenoj oazi, onda je boravak u Romanov konacima pravi izbor za vas.
Kompleks sastoji se od dva objekta za smeštaj gostiju, restorana domaće kuhinje, prostranog dvorišta sa letnjikovcem za uživanje, obezbeđenim parking mestom. Vredni i ljubazni domaćini daju poseban pečat ovom malom raju na periferiji Sokobanje. Takođe, atrakciju predstavlja osveštena mala crkva smeštena u potkrovlju centralnog objekta sa ikonama brojnih svetaca i osveštenim velikim krstom iz Jerusalima.

Lokacija: Kompleks je smešten u zelenom prirodnom okruženju Sokobanjske kotline, na 3 km od mermernog šetališta u Sokobanji i 1,5 km od Aqua parka Podina, na lokaciji sa koje se  pruža predivan pogled na varoš i planinu Ozren.

Smeštaj: Konaci raspolažu sa 11 smeštajnih jedinica i ukupno 29 ležajeva i to 4 dvokrevetna studija (tri studija sa francuskim ležajem i jedan sa dva singl ležaja) i 7 trokrevetnih studija (tri singl ležaja). Svi studiji imaju LED TV, sa kablovskom televizijom, čajnu kuhinju i kupatilo sa tuš kabinom. Većina smeštajnih jedinica je bez balkona.

Objekat ima i dve trokrevetne sobe idealne za veću porodicu, jer dele jedno kupatilo. Jedna soba je sa francuskim i singl ležajem, kuhinjom i terasom sa jedinstvenim pogledom na Ozren, dok druga soba ima 3 singl ležaja.

Gostima je na raspolaganju besplatan parking, 6 obeleženih parking mesta u samom kompleksu i još 10 neobeleženih van kompleksa. Gosima je na raspolaganju besplatan internet i korišćenje peškira.

Sadržaj konaka: recepcija, restoran, dvorište sa letnjikovcem, klupama i garniturama za sedenje, internet, parking.

Besplatne usluge: Korišćenje interneta i parkinga.
Gotovinsko plaćanje – 30% prilikom rezervacije, ostatak 15 dana pre početka aranžmana;
Kreditne kartice : Visa, Dina, Master Card, Maestro (isti uslovi kao gotovina);
Odloženo čekovima građana – BEZ UVEĆANJA: 30% prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama najkasnije do 15. decembra 2021. godine;
Preko računa uz profakturu izdatu od strane agencija

SS

Organizator putovanja je turistička agencija Ski & Sun, broj licence OTP 213/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Ski & Sun. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama