Melpo Antia Hotel & Suites

Aja Napa, Kipar

Opis destinacije

AJA NAPA (Ayia Napa) - mondensko letovalište, 40 km od Larnake, 8 km od parka Water World Aqua (jedan od većih u Evropi), 10 km od Protarasa, u blizini rta Cape Greco. Aja Napa, najposećenije letovalište ostrva sa hotelima duž kilometarske obale, netaknutom prirodom, tirkiznim morem i nepreglednim belim peščanim plažama nagrađenim plavom zastavicom. Ayia Napa je postala „kiparska Ibica“ i prestonica zabave mladih, najatraktivnija destinacija za ljubitelje noćnog provoda, prepoznatljiva po dnevnim žurkama na peščanoj Nissi plaži. Čuvena Konos plaza se nalazi u istoimenoj zalivu izmedju letovališta Aja Napa i Protaras.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Popularan hotel Melpo-Antia se nalazi u samom centru Aja Nape, u blizini svih dešavanja samog mesta, brojnih barova, klubova, pabova, restorana i prodavnica. Od luke i peščane plaže Pantahou je udaljen 500 m a od aerodroma u Larnaki 50 km.

Sobe: Melpo-Antia je moderan objekat sa 100 lepo uređenih soba i 72 luksuzno opremljena jednosobna apartmana, pogodan za boravak mlađih gostiju (tokom sezone je bučnije, posebno u sobama sa pogledom na ulicu) te se hotel ne preporučuje za porodice sa decom. Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, fen, wifi, klima uređaj, mini bar, TV, sef, balkon ili terasu. Prostrani apartmani imaju odvojenu spavaću sobu, dnevni boravak sa opremljenom čajnom kuhinjom.

Hotelski sadržaj: U sklopu Melpo-Antia hotela su glavni restoran The Terrace i Lounge Bar, Avra Meze restoran, Megu Japanese restoran, Frankie's Bar & Grill, Gloria Jean's café,The Bakery Co, razne prodavnice, servis za pranje i peglanje, frizerski salon i servis rent a car. Redovno se organizuju tematske večeri kao i živi zabavni program.

Sport i zabava: Gostima hotela na raspolaganju 2 bazena, bar na bazenu, đakuzi, Harmony Spa centar, teretana. Veliki prostor oko bazena pogodan je za sunčanje i opuštanje.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama