Movenpick Resort El Quseir

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu El Quseir  87km od aerodroma Marsa Alam i 132km od aerodroma u Hurgadi.

Besplatan shuttle servis utorkom do grada El Quseira za goste hotela.

Opšti podaci
Movenpick Resort El Quseir izgrađen u tradicionalnom Nubijskm stilu predstavlja jedinstvenu oazu egipatskog šarma, sa svojih 250 smeštajnih jedinica grupisanih u bungalovima obloženih kamenom sa visokim kupolastim plafonima, stvarajući autentičnu seosku atmosferu učiniće da se povežete sa tišinom u mirnom raju okruženi crvenim morem.  Gostima resorta su na raspolaganju nekoliko restorana i barova gde možete uživati u pravom kulinarskom užitku.
Za one avanturističkog duha tu su razne aktivnosti, sportovi na vodi, snorkling i vožnja quadovima pustinjom.

Za najmlađe: Kids Little Birds Club ( za decu uzrasta od 4 do 12 godina).

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa postepenim ulazom u vodu, jedan deo je sa koralima,  Ležaljke, suncobrani i peškiri za goste hotela bez doplate.

Smeštaj
Hotel ima 250 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, LCD SAT TV, fen za kosu,set za kafu i čaj, mini bar, Wi-Fi, balkon/terasu.

Superior sobe površine 30m² , mogu da imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, pogled bašta, direktni ili delimičan pogled more. Mogu da se smeste maksimalno 3 odrasle osobe.

Premium sobe površine 26m² , mogu da imaju francuski ležaj ili dva odvojena kreveta, pogled bašta, direktni ili delimičan pogled more. Mogu da se smeste maksimalno 3 odrasle osobe. Gostima su na raspolaganju bade mantil, papuče i meni jastuka.

Family sobe površine 40m² , sadrže 2 prostorije u jednoj francuski ležaj u drugoj dva odvojena kreveta, pogled bašta. Mogu da se smeste maksimalno 4 odrasle osobe. Gostima je na raspolaganju meni jastuka.

Plaća se: room service, telefon, mini bar.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima glavni restoran – Orangerie dva a’ la carte restorana – Seagull’s i Al Fresco. Gostima su na raspolaganju i barovi – Sirena, Top of the Rock, Pool i Felukka bar.

Plaća se:  a’ la carte restorani ( besplatno 1 u toku boravka),flaširana pića i sveže ceđeni sokovi, turska kafa, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Sport i zabava
Bazeni su dostupni na svakom delu odmarališta, jedan se greje zimi, postoji i bazen samo za odrasle kao i dečiji. Rekreacijski centar nudi razne sportske i wellnes aktivnosti: masaže, jacuzzi, kozmetički salon, džip safari, izleti kvadom, brdski biciklizam, jahanje i još mnogo drugih aktivnosti koje će upotpuniti vaš odmor.

Spa & wellness
The Movenpick Resort Health Club sadrži sve za vitalizaciju i ordžavanje vašeg blagostanja u kojem će vam pomoći iskusni treneri i terapeuti.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama