Occidental Marco Polo

Hamamet, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Yasmine Hammamet, direktno na svojoj peščanoj plaži, na oko 60 km od aerodroma u Tunisu i na oko 95 km od aerodroma u Monastiru. Udaljen je 8 km od Starog grada u Hammametu.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen u elegantnom arapskom stilu i nudi sve pogodnosti za opuštajući odmor sa porodicom, prijateljima ili partnerom. Hotel Concorde Marco Polo pripada poznatom lancu hotela Barcelo. Hotel raspolaže ukupno sa 464 svetle i prostrane sobe i apartmanima koji omogućavaju različite vrste boravka i sve imaju balkon ili terasu sa pogledom na more, bazen ili baštu. 
Gostima je na raspolaganju glavni restoran “Tunis” za nepušače, dva a la carte restorana, snack restoran, više barova.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke, suncobrane i peškire za plažu i bazen.

Smeštaj
Sve sobe imaju klima uređaj, balkon ili terasu, kupatilo, fen, telefon, mini frižider, SAT TV i sef. U delu soba je besplatno dostupan Wi-Fi internet.
Standard sobe su površine oko 31 m² 
Family sobe su površine oko 47 m² sastoje se od odvojene dnevne sobe sa sofom na razvlačenje.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna i bezalkoholna pića u hotelskim barovima i restoranima leti do 01:00 h , a od novembra do aprila do 24:00 h. Gostima su na raspolaganju a la carte restorani: Samarkanda ( azijska kuhinja), Mediterranee( italijanska kuhinja) uz prethodnu rezervaciju. U ponudi je i nekoliko barova: Lounge Oasis, Lobby Cartage i La Plaza.
Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorani, nargila i ostalo van koncepta. Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Katamaran, pedaline, vožnja kanuom, jedrenje od maja do oktoba na zahtev i zavisno od vremenskih prilika. Konferencijska sala, lekar na poziv, suvenirnica, butik.

Sport i zabava
Glavni spoljašnji bazen površine 1800 m2 sa dva integrisana hidromasažna bazena, unutrašnji bazen koji se greje zimi i dečiji bazen, mini klub (za decu 4-12 godina), dnevni animacioni programi, fitnes sala, stoni tenis, odbojka na plaži, boćanje, aerobik, teniski teren sa tvrdom podlogom, reketi i loptice uz depozit, dnevna animacija za decu i odrasle, večernji programi i muzika. 

Spa & wellness
Besplatna soba za fitnes.
Plaća se: Wellness i spa centar, hidroterapija, masaže, hamam, kozmetički tretmani, frizer i bilijar.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama