Concordia Celes Hotel

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Okurdzalar, oko 35km od Alanje,  oko 90 km od aerodroma u Antaliji.

Opšti podaci
Glavni restoran, snek bar, a la carte restoran, bar pored bazena i loby bar, disko, otvoreni bazen, bazen za decu, i unutrašnji bazen za odrasle i jedan za decu, igralište, mini klub, animacija, besplatni internet u lobiju, mini fudbal, košarkaški teren, odbojkaški teren, odbojka na pesku, stoni ternis, teretana, servis za pranje rublja, frizer, prodavnice (zlatara, suvernirnica, fotograf itd), konferencijske sale, menjačnicu,  rent a car, parking.

Plaža
Hotel ima svoju  šljunkovitu plažu sa suncobranima, ležaljkama i peškirima koji se ne naplaćuju.

Smeštaj
Standardne sobe (oko 24 m2, spavaća soba, kupatilo, max 2+2 osobe, neke imaju krevete na sprat),
Junior suite (oko 35 m2, max 3 osobe, spavaća soba, kupatilo),
Family sobe (oko 45 m2, max 4+1 osoba, dve spavaće sobe odvojene vratima, jedno kupatilo).
Sve sobe imaju kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, fen, centralnu klimu koja radi u određenim terminima u zavisnosti od vremenskih uslova, direktnu telefonsku liniju, mini bar, sef (uz doplatu), SAT TV i muzički kanali, tepih ili laminat, balkon ili terasu.
Hrana i piće
Usluga u hotelu je Ultra All inclusive  na bazi otvorenog bufea – samoposluživanje, izbor više jela (švedski sto) za doručak, kasni doručak, ručak, večera, jutarnja, popodnevna i kasna večernja užina, domaća i standradna uvozna alkoholna i bezalkoholna pića do 02:00h, mini bar (bezalkoholna pića se dopunjuju svakodnevno), sladoled u određenim terminima.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana pića, sokovi od svežeg voća i ostalo van koncepta.

Sport i zabava
Otvoreni i zatvoreni bazeni za decu i odrasle, tobogani, fitnes, tursko kupatilo, sauna, teniski teren, odbojka, odbojka na plaži, gimnastika, zabavni program tokom dana i u večernjim časovima, takmičenja pored bazena i na plaži, mini klub za decu od 3 do 12 godina.
Plaća se: sportovi na vodi, spa centar, osvetljenje za teniske terene, masaža, bilijar i kompjuterske igrice.
Spa & wellness
Spa Centar: tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaća se: masaže, piling, Spa i tretmani nege lica i tela.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama