Pickalbatrost Vita Resort Portofino

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Resort se nalazi u regiji Marsa Alam. Hotel je udaljen od aerodroma Marsa Alam 40 km, a od aerodroma u Hurgadi je 260 km. Hotel je udaljen od regije Port Ghalib 40 km.

Opšti podaci
Hotel Pickalbatros Vita Resort Portofino se nalazi u mestu Marsa Alam, na 40 km udaljenosti od aerodroma. Hotel poseduje 401 moderno dizajniranu sobu, kategorisanih u standardne, superior sobe, bungalove i porodične apartmane.
Hotel se nalazi na idealnoj lokaciji za odmor, opuštanje ali i uživanje u sportskim aktivnostima.

Za decu tu su dva dečija bazena i kids club.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj privatnoj peščanoj plaži gde je upotreba ležaljki i suncobrana besplatna za goste hotela.

Smeštaj
Hotel sadži 401 moderno dekorisanu sobu. Sve sobe sadrže balkon ili terasu, privatno kupatilo sa kadom ili tuš-kabinom, fen, sef, telefon, klimu, besplatno korišćenje WiFi i TV, set za čaj i kafu.

Standard Rooms – soba u kojoj mogu boraviti najviše tri osobe i može imati pogled na baštu ili bazen. Sastoji se od jednog bračnog kreveta i pomoćnog ležaja.

Superior Rooms – soba u kojoj mogu boraviti najviše četiri osobe i može imati pogled na baštu ili bazen. Sastoji se od jednog bračnog kreveta i pomoćnog ležaja.

Family Suites – soba u kojoj mogu boraviti najviše šest osoba. Sastoji se od jednog bračnog kreveta i dve sofe na razvlačenje i dnevnog boravka.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel sadrži i nekoliko restorana, Shell Fish – a la carte restaurant, El Khan – restoran orijentalne kuhinje, Bella Chicken, Soprano Restaurant – restoran italijanske kuhinje, Mediterranean Restaurant, Lounge Restaurant, Taj Restaurant – restoran azijske kuhinje. I nekoliko bara, Lobby Bar, Terracce Bar, 3 Pool Bars, Red Sky Bar, Habiba Beach Bar, Sports Bar, Colombus Cafe, 2 Aqua Bars i Disco Bar.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Hotel poseduje 5 bazena za odrasle i 2 za decu, dva jezera oko apartmana, aqua park i Rimski amfiteatar.

Sport i zabava
Gosti mogu uživati u različitim sportskim aktivnostima, fudbalu, tenisu, boćanju, odbojci na pesku, bilijaru, stonom tenisu..
Takođe na raspolaganju je i centar za ronjenje i vodene sportnove.

Za najmlađe
Za decu tu su dva dečija bazena i kids club.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama