Regency Hotel & Spa

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u samom centru Monastira, oko 10km od aerodroma u Monastiru, oko 190km od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel Regency se može pohvaliti odličnom lokacijom, nalazi se u srcu Monastira kod Marine i svega 5 minuta hoda od centra grada, tvrđave Ribat i mauzoleja Habiba Burgibe. U ponudi ima 197 smeštajnih jedinica, spa i saunu, baštu, diskoteku, terene za razne sportove, dva bazena, a Wi-Fi je dostupan na teritoriji celog hotela.

Za decu tu su igraonice i dečiji klub.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj manjoj peščanoj plaži, korišćenje ležaljki i suncobrana je besplatno.

Smeštaj
U svojoj ponudi, hotel ima 197 smeštajnih jedinica i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, fen za kosu, sef, mini bar, Wi-Fi internet.


Standardne sobe su veličine oko 18m² i imaju balkon sa pogledom na baštu ili okolinu.
Double sobe  imaju balkon sa pogledom na more ili baštu. namenjene su za smeštaj isključivo 4 odrasle osobe, 2+2 ili 3+1(u ovaj tip sobe nije moguće smestiti samo 2 ili 3 odrasle osobe).
Promo Double room 2  su sobe namenjene isključivo porodicama sa dvoje dece (2 odrasle osobe + 2 dece od 2 do 11.99 ).  Sastoje se od francuskog ležaja ili dva odvojena kreveta i pomoćnog ležaja za decu. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba.

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko restorana – L’Olivier, La Voile, Le Brigantin, Le Grand. U ponudi je i nekoliko barova –  Le Graffiti Lounge, La Darbouka. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, nargila, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja, peglanja i sušenja veša, faks, prostorije za održavanje sastanaka.

Sport i zabava
Hotel ima bazen na otvorenom i zatvorenom, dečiji bazen, spa centar, aerobik, sto za bilijar, stoni tenis i terene za tenis, frizerski i salon lepote, kao i bogat izbor animacija. 

Spa & wellness
Hotel ima svoj spa centar, gde su gosti u mogućnosti da uživaju u raznim tretmanima.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama