Seaden Corolla Hotel

Side, Turska

Opis destinacije

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side predstavlja idealnu destinaciju za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke. Zahvaljujući tome, grad je međunarodno priznat sa svojim spomenicima kulture, kao jednim od najvažnijih punktova Male Azije. Glavni turistički delovi grada gotovo su podeljeni. Zapad je u znaku luksuza i modernog doba, sa hotelima visoke kategorizacije i prelepim peščanim plažama, dok je istočni, među lokalnim stanovništvom poznat kao ’drevni Side’, više šljunkovit, ali u poređenju sa zapadom, mirniji. Takođe, svemu tome doprinosi i činjenica da se upravo na istočnim obalama nalaze ostaci istorije grada.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi u mestu Kumköy, oko 4km od centra Sidea, oko 7km od Manavgata. Od aerodroma u Antaliji je udaljen oko 64km.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1999. a poslednji put je renoviran 2011. godine. Prostire se na površini od 18.000m² i u ponudi su 404 moderno opremljene smeštajne jedinice (8 economy soba, 324 standardnih soba, 26 comfort soba, 46 family soba i 4 sobe prilagođene osobama sa posebnim potrebama).

Gostima su na raspolaganju osim glavnog restorana i 2 à la carte restorana (restoran nacionalne kuhinje i  italijanski restoran), 5 barova kao i bazeni i aqua park.
 
Za decu tu je mini club (4 – 12 godina), mini disco, 2 dečija bazena i igralište.

Plaća se: čuvanje dece.  

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu sa plavom zastavicom EU, udaljenu oko 300m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri se ne plaćaju.

Plaća se: dušeci za ležaljke na plaži i ostalo van koncepta.

Smeštaj
Sve sobe poseduju centralnu klimu, LCD TV, balkon, SAT TV, sef, kupatilo, Walk-In tuš, mini bar (dopunjuje se dnevno samo vodom), telefon i fen za kosu. 

Standard sobe su površine oko 20m², mogu imati pogled na planinu ili bazen.

Comfort sobe su površine kao standardne sobe, nalaze se na višem spratu, imaju pogled na bazen, određeni broj soba i delimičan pogled na more, gostima je omogućen besplatan late check out do 15h.

Family sobe su površine 30-40m², sastoje se iz dve spavaće sobe odvojene vratima (u jednoj se nalazi francuski ležaj  a u drugoj dva odvojena ležaja ili kreveti na sprat).

Plaća se: sef, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje, izbor više jela prema hotelskim pravilima), Gözleme House, Snack Bar i užine u određeno doba dana. Pored glavnog restorana hotel ima i 2 à la carte restorana – restoran nacionalne kuhinje i italijanski restoran, gde gosti mogu imati ručak ili večeru bez doplate uz prethodnu rezervaciju jednom u toku boravka. 

Hotel ima i 5 barova (Lobby bar, Pool bar, Snack bar, Beach bar i Disco bar), nakon 00:00h sva pića u barovima se dodatno plaćaju. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi, vitamin bar, turska kafa, à la carte restorani (besplatni su jednom na minimum 7 noći boravka) i sve ostalo van koncepta. 

Ostali sadržaji
Lekar, rent-a-car i taxi, frizer, servis za pranje i peglanje veša, prodavnice (juvelir, koža, suveniri), faks, sale za sastanke, Wi-Fi besplatan  u lobiju i oko bazena.

Sport i zabava
3 otvorena bazena, 2 dečija bazena, 1 zatvoreni bazen, aqua park sa toboganima, odbojka na plaži, boćanje, aerobic, gimnastika u vodi, ping pong, pikado, fitness centar, dnevne i večernje animacije i programi.

Plaća se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi i druge aktivnosti koje nisu u konceptu.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.

Plaća se: masaže, piling, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama