Sousse Pearl Marriott Resort & Spa

Sus , Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u centru grada Susa, na 17km udaljenosti od aerodroma u Monastiru i na 153km udaljenosti od aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel se nalazi u Susu, u blizini centra, na samo par minuta šetnje do Medine i luke. Hotel ima ukupno 222 sobe, standardne, superior i apartmane. Hotel ima restoran domaće i internacionalne kuhinje “The Opus” i “The Gourmet”, lobby bar, pool bar i beach bar.

Plaća se: čuvanje dece.

Plaža
Hotel ima svoju plažu koja se nalazi preko puta ulice. Gosti mogu bez doplate da koriste suncobrane i ležaljke. Plaža je široka i peščana.

Smeštaj
Sve sobe imaju Wi-Fi, balkon, klimu, TV, fen za kosu, sef, tuš kabinu,set za čaj i kafu, minibar.

Hotel ima ukupno 222 smeštajne jedinice sa direktnim i delimičnim pogledom na more i pogledom na grad. Sobe su standardne, superior i apartmani.

Plaća se: room service, telefon i ostalo van koncepta.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All inclusive – doručak, ručak i večera prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu. Takođe, gostima su na raspolaganju barovi: Pool Bar, Lobby Bar, Beach bar kao i užine u određeno doba dana.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Sport i zabava
Gostima su na raspolaganju otvoreni i zatvoreni  bazen.

Spa & wellness
Spa centar “Jumana spa” sa  teretanom, 11 soba za masažu i zatvorenim bazenom.

Plaća se: masaže i ostale usluge.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama