Steigenberger Resort Alaya

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na oko 5km od aerodroma Marsa Alam i oko 207km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Steigenberger Resort Alaya se nalazi na jednoj od najlepših obala Crvenog mora, u srcu Madinat Coraya. Smešten na samoj obali ovo luksuzno odmaralište oduševljava svoje posetioce modernim stilom, a idealan je izbor za one koji vole luksuz i kvalitetnu uslugu. Hotel poseduje 290 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica koje imaju pogled na baštu, bazen ili more. 

Hotel je samo za odrasle (16+). 

Plaža
Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki, peškira i suncobrana. Veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. 

Smeštaj
Od ukupno 290 smeštajnih jedinica 130 su superior sobe, 44 superior Swim-Up sobe, 80 deluxe sobe, 22 deluxe Swim-Up sobe, 10 premium deluxe Swim-Up sobe i 4 royal apartmana za privatnim bazenima.

Sve sobe imaju: terasu/balkon, klimu, detektore za dim, minibar, set za čaj i kafu, fen za kosu, TV, sef, kupatilo sa tušem, korpu sa voćem po dolasku.

Plaća se: room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive. U glavnom restoranu Sultana se služe doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Osim glavnog restorana hotel sadrži i nekoliko a la carte rastorana, Basilico – italijanski restoran, Rocca – restoran azijske kuhinje, Zaytoun Middle Eastern Restaurant & Shisha Lounge Bar – restoran sa tradicionalnim orijentalnim jelima sa Shisha barom, Mashawi Seafood & Beach Snack Restaurant – restoran sa morskim plodovima na plaži. Gostima su na raspolaganju i dva bara, Amara Lobby Bar & Terrace, i Negma Pool Bar – bar pored bazena.

Plaća se: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, besplatan Wi-Fi, doktor na poziv, bankomat, iznajmljivanje automobila,parking.

Sport i zabava
Od sportskih i zabavnih sadržaja hotel nudi 5 bazena koji se tokom zime greju, dnevne i večernje animacije, terene za tenis, terene za skvoš, jogu, aerobik, stoni tenis, odbojku na plaži, boćanje, pikado, centar za ronjenje, snorkling.

Plaća se: tereni za tenis, tereni za skvoš, ronilački centar (ronjenje, snorkling).

Spa & wellness
U okviru spa centra gosti mogu koristiti teretanu, tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo i jacuzzi, kao i salon lepote.

Plaća se: masaže, tursko kupatilo, salon lepote.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama