Sunpark Garden

Alanja, Turska

Opis destinacije

Alanja je smeštena u istočnom delu turske obale, odlikuju veoma izraženi kontrasti. Duge peščane plaže i hladne planinske reke, drevne ruševine iz rimskog doba i moderni hoteli, Orijent i Evropa na jednom mestu. Neki Alanju zovu „Majorka turske obale“. Ako se sagledaju brojne diskoteke, veliki broj pabova i restorana, ova tvrdnja izgleda kao apsolutna istina. Veliki broj spomenika od istorijskog značaja, 26 km duga peščana obala, prijatna atmosfera i izvanredan noćni život, su bez pogovora odrednice koje Alanju svrstavaju među jednu od turistički najatraktivnijih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Sunpark Garden Hotel se nalazi u centru Alanje, na pešačkoj udaljenosti od svih atraktivnosti ovog mesta. Aerodrom u Antaliji je udaljen oko 130 km, dok je od plaže udaljen oko 1,5km.  

Opšti podaci
Hotel ima ukupno 100 smeštajnih jedinica, 2 restorana, barove, a sve je to upotpunjeno celodnevnom zabavom i animacijom. 

Za decu je tu dečiji bazen, aqua park i igraonica.

Plaža
Plaža je udaljena od hotela oko 1,5km. Gostima je na raspolaganju besplatan shuttle bus.

Plaća se: ležaljke i suncobrani na plaži.

Smeštaj
Hotel ima 100 smeštajnih jedinica podeljenih u 2 zgrade. Sve sobe imaju balkon, kupatilo sa tušem, fen, split klima uređaj, sef, LED TV, frižider. Sobe mogu imati pogled na bazen, dvorište ili planinu.

Standardne sobe imaju 20-25m², dok su porodične sobe prostranije i imaju oko 30-35m². 

Plaća se: sef, telefon.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu – doručak, ručak, večera. U konceptu su  sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Plaća se: uvozna i premium pića, sveže ceđeni sokovi,  i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).
Ostali sadržaji
Doktor, servis za pranje i peglanje veša, mini market, frizer, fotograf.

Sport i zabava
Gostima su na raspolaganju jedan otvoreni bazen, dečiji bazen, aqua park sa 3 tobogana za odrasle, kao i 2 za decu. Od ostalih aktivnosti tu je stoni tenis, bilijar, mini golf, dečije igralište.

Plaća se: stoni tenis, bilijar, mini golf.

Za najmlađe
Dečiji bazen, aqua park, dečije igralište.

Spa & wellness
Tursko kupatilo (hamam), sauna.
Plaća se: tursko kupatilo, sauna, masaže, tretmani lica i tela i sve ostalo van koncepta.
Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama