Aquila Porto Rethymno

Retimno, Krit

Opis destinacije

Rethymno (Retimno) je očaravajući manji grad koji se nalazi 78 km zapadno od Herakliona. Venecijanski karakter još uvek preovlađuje u mnogim delovima grada, a najviše ga karakterišu uzane uličice, stare gospodske kuće i utvrđenje koje je kod lokalnog stanovništva poznato kao Fortetza. Veliko zadovoljstvo predstavlja šetnja uskim belim ulicama Retimna, posmatrajući raznolikost arhitektonskih stilova, koje se završavaju izlaskom na more, na jednu od luka ili veliku zlatnu peščanu uvalu sa mnoštvom hotela i apartmana.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotel Aquila Porto Rethymno smešten je u popularnom letovalištu Retimno, na severnoj obali ostrva Krit. Stari grad Retimno, prepoznatljiv po kaldrmisanim ulicama, venecijanskom utvrđenju, mnoštvu arhitektonskih stilova koji se prepliću kroz istoriju ostrva, kao i mnogim turističkim sadržajima, od hotela je udaljen 700 m i do njega se može se doći uređenim šetalištem uz obalu mora. Peščana plaža nagrađena plavom zastavicom nalazi se preko puta hotela, deli ih ulica. Od aerodoroma Heraklion hotel Aquila Porto Rethymno udaljen je 78 km.

Sobe: U svom sastavu hotel Aquila Porto Rethymno sadrži ukupno 200 smeštajnih jedinica podeljenih u nekoliko kategorija. Standard sobe (27 m²) mogu biti sa pogledom na kopno, bočnim ili direktnim pogledom na more i omogućavaju boravak za najviše 3 osobe. Superior sobe (24 m²) nude pogled na more, modernije su opremljene i predviđene za smeštaj najviše 2 odrasle osobe. Deo hotela Aquila Porto Rethymno nosi naziv Mythica i u njemu su smeštene deluxe sobe i luksuzni apartmani. Sve smeštajne jedinice su moderno opremljene i urbano dekorisane, svaka poseduje klima uređaj, sopstveno kupatilo, fen, SAT TV, direktnu telefonsku liniju, sef, mini bar, wi fi internet, balkon ili terasu.Aquila Porto Rethymno je ekskluzivan, luksuzno opremljen gradski hotel, namenjen gostima koji žele da budu smešteni u blizini plaže i u centru mondenskog gradića Retimno.

Hotelski sadržaj: Pored glavnog restorana u kome se služe pansionski obroci, hotel Aquila Porto Rethymno svojim gostima pruža mogućnost da se u svom a la carte restoranu sa pogledom na more, u opuštajućem ambijentu upoznaju sa mnoštvom gurmanskih specijaliteta kritske kuhinje I bogatom lepezom ukusa lokalnih vina. Ljubitelji toplih napitaka mogu se opustiti u hotelskom kafeu otvorenog koncepta sa pogledom na more, a za uživanje koktelima I drugim osvežavajućim napicima, gostima je na raspolaganju bar u lobiju. Tokom boravka hotel svojim gostima obezbeđuje i usluge menjačnice, hemijskog cišćenja i lekara na poziv.

Sport i zabava: U sastavu hotela Aquila Porto Rethymno nalaze se dva spoljašnja i jedan unutrašnji bazen. Hotel poseduje manji spa centar sa saunom, hidromasažnom kadom i parnim kupatilom, a u ponudi su i brojne masaže i tretmani lica i tela. Za dnevne aktivnosti gosti hotela mogu koristiti hotelski fitnes centar, kao i usluge profesionalnog osoblja zaduženog za animaciju pored bazena. Za večernju zabavu hotel Aquila Porto Rethymno organizuje programe u vidu tematskih večeri posvećenih muzici i folkloru karakterističnom za ostrvo Krit. Blizina plaže gostima otvara brojne mogućnosti za bavljenje sportovima na vodi ili uživanje u aktivnostima na pesku, a blizina Starog grada Retimna dodatna je prednost i odlično polazište za upoznavanje sa kulturom, istorijom, arhitekturom i gastronomijom ovog specifičnog primorskog grada.
1.dan Beograd – Krit
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krit - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Organizator putovanja je turistička agencija Odeon World Travel, broj licence OTP 114/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Odeon World Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama