Informacije

SMEŠTAJ

  • Apartman

Prevoz

  • Autobus

Broj nocenja

  • 7 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI (u evrima)
SMEŠTAJ
USLUGA
TIP SOBE
TERMIN
13.07.- 21.07.20.07.- 28.07.27.07.-
04.08.
03.08.-11.08.10.08.-18.08.
VILA LAZOVIC
7 noćenja
1/4225€235€245€235€225€
1/3245€255€265€255€245€
1/2250€260€270€260€250€

NAPOMENE: 
- Navedene cene iz tabele se odnose na polazak iz Beograda i Niša. Za polazak iz Novog Sada cena iz tabele se uvećava 10 evra. Prevoz će biti organizovan u slučaju dovoljnog broja prijavljenih putnika – minimum 40 (proveriti u agenciji).
- Ukoliko ne koristite uslugu agencijskog prevoza, cena aranžmana se umanjuje za 30 evra.
- Navedene cene aranžmana iz tabele UKLJUČUJU popust od 10 evra za uplate u celosti (100% avansna uplata prilikom rezervacije ili prijave za putovanje). Putnici koji koriste opciju PLAĆANJA na rate , plaćaju regularnu cenu koja NE uključuje navedeni popust od 10 evra.
- Organizator putovanja zadržava pravo promene cena paket aranžmana u slučaju da u trenutku realizacije u nekoj od zemalja kroz koju se vrši tranzit putnika ili zemlji koja predstavlja krajnju destinaciju na snazi budu zakonske restrikcije popunjenosti sedišta prevoznog sredstva.

ARANŽMAN UKLJUČUJE:
- 7 noćenja u smeštajima u Budvi
- Prevoz turističkim autobusima (TV, DVD, audio oprema, A/C) na relacijama prema program
- Usluge pratioca/vodiča grupe tokom trajanja aranžmana
- Organizaciju putovanja u celini

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:
- Obavezno međunarodno putno i zdravstveno osiguranje do osigurane sume 15.000 evra – 2 evra dnevno – plaćanje u agenciji (putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbeđenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih). Covid osiguranje uključeno u cenu.
- Gradsku boravišnu taksu (1,5e po noći po osobi – plaćanje na destinaciji )
- Troškovi promene već potvđenih rezervacija – 10€  po promeni po osobi.
- Fakultativne izlete
- Individualne troškove putnika
Vila Lazović nudi pogled na more, besplatan WiFi, a nalazi se u Budvi, na manje od 1 km od Slovenske plaže. Gostima je na raspolaganju privatni ulaz za udobnost gostiju. Svaka soba ima popločani deo dvorišta sa pogledom na grad. Pansion će gostima obezbediti klimatizovane smeštajne jedinice (uz doplatu) koje sadrže radni sto, kuvalo za vodu, frižider, posuđe, sef, TV ravnog ekrana, terasu i sopstveno kupatilo sa tušem. Svaka jedinica nudi balkon sa trpezarijom na otvorenom i pogledom na vrt. U pansionu svaka jedinica ima posteljinu i peškire.
1. dan / BEOGRAD – Srbija – Crna Gora: 
Sastanak grupe na dogovorenom mestu u večernjim časovima. Vožnja preko Srbije i Crne Gore uz usputna zadržavanja radi  odmora, osveženja i regulisanja graničnih i carinskih formalnosti… 

2-8. dan / Crna Gora –BUDVA: 
Dolazak u Budvu u jutarnjim časovima i smeštanje u hotel. Budva vam nudi veliki broj restorana, klubova, diskoteka,  barova, zajedno sa izvanrednim izletima učiniće vaš boravak potpunim. Večernji provod rezervisan je za sjajne tematske  žurke u nekim od najpopularnjih klubova i barova. Boat party kao najmoćnija žurka koju ovo mesto može da ponudi  prevazilazi sva vaša očekivanja i ne može se prepričati rečima. Sve u svemu, Budva je prava letnja avantura koja se ne propušta!  

9. dan / Budva – Crna Gora – Srbija – Beograd: 
Nakon napuštanja soba i pakovanja prtljaga u buseve sledi polazak i vožnja preko Crne Gore i Srbije. Dolazak u Beograd u  kasnim večernjim časovima. KRAJ PROGRAMA. 
- Gotovinsko plaćanje: 5.000,00 dinara prilikom rezervacije, narednih 7.000,00 dinara 28 dana od dana potpisivanja ugovora.
- Putnik ostatak duga plaća u celosti ili na rate u prostorijama agencije ili na tekući račun, najkasnije 15 dana pre početka aranžmana.

BF

Organizator putovanja je turistička agencija FG Travel Group - Balkan Fun, broj licence OTP 488/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije FG Travel Group - Balkan Fun. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama