Wind of Lara Hotel & Spa

Antalija, Turska

Opis destinacije

Kombinacija prirode, doživljaja, raznolikosti i kvaliteta, Antalija je pravi biser Mediterana. Ovaj milionski grad nalazi se u istoimenoj provinciji, oivičen planinom Taurus na zapadu. Locirana na turskoj rivijeri, predstavlja jedno od 5 najposećenijih gradova sveta sa preko 10 miliona turista godišnje. Podatak da je u Turskoj preko 350 plaža obeleženo plavom zastavicom, a da se više od 190 nalazi u Antaliji, govori da se veliki napori ulažu u zadovoljenje turističke potražnje. Putevi opasani redovima palmi, smeštajni kapaciteti različite kategorizacije i prelepa marina, samo su neki od atributa ovog turskog odmarališta. Antalija ima da pruži mnogo više od samo prirodne lepote vodopada, podgorina planina i peščanih plaža. Istorijski muzej omogućava pogled kroz istoriju grada, kao i utvrđenja, kula sa satom i minaret. Svakako u nezaobilazno mesto za posetu se ubraja kamen koji gori već vekovima.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Antalija, Lara – 19 km od centra grada, 12 km od aerodroma u Antaliji.

Plaža
Gosti hotela koriste hotelsku peščanu plažu koja je udaljena oko 900 m od hotela. Suncobrani i ležaljke na plaži su besplatni za goste hotela.

Plaća se: paviljoni na plaži.

Smeštaj
Sve standardne sobe imaju balkon, sef, mini bar, telefon, satelitsku TV, set za peglanje, fen za kosu, kupatilo sa tušem, papuče i bade mantil, set za čaj i kafu, centralnu klimu, Wi-Fi internet.

Plaća se: telefon, room service.

Standardne sobe su veličine 26 m2. Konektovane sobe se sastoje od dve standardne sobe (2 spavaće sobe i 2 kupatila, svaka jedinica veličine 26 m2) koje su spojene vratima. Porodične (family) sobe su površine 52 m2 i imaju 2 sobe odvojene vratima i 2 kupatila.

Ostali sadržaji
Lekar, sala za sastanke, pranje i peglanje veša, frizer, šoping centar (prodavnice, butici, juvelirnica, kože), rent-a-car, rent-a-bike, faks, kopiranje, fotograf.

Sport i zabava
Otvoreni, zatvoreni i dečiji bazen, bazen sa 5 tobogana, fitness centar, časovi latino i orijentalnih plesova, joga, pilates, odbojka na plaži, vaterpolo, step i aerobik, vežbe u vodi, trbušni ples, pikado, stoni tenis, diskoteka, Wi-Fi internet u javnim prostorijama (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika).

Plaća se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, bilijar, automati, play station, časovi ronjenja.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna, snežna soba, zona za odmor.

Plaća se: masaže, tretmani lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama