Ferara - Rimini - Riccione

više destinacija, Italija

već od 129€

  • Ferara - Rimini - Riccione

Opis destinacije

RIMINI- je grad u Italiji na jadranskoj obali (pokrajina Emilija). Ima oko 130.000 stanovnika. Turističko letovalište poznato po brojnim uređenim plažama, sa pristupačnim cenama i brojnim mogućnostima noćne zabave. Grad se veoma razvio nakon Drugog svetskog rata, tako da se praktično spojio sa gradićima u okolini.

Informacije

  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PAKET ARANZMAN (cena u eurima, po osobi: autobuski prevoz + 2 nocenja sa doruckom )
TERMINI PUTOVANJAHOTELSPECIJALNA PONUDA
23.05.-27.05.2024.
CARAVEL PARK 3*
RIMINI
2 ND
129€
12.09.-16.09.2024
10.10.-14.10.2024.
08.11.-12.11.2024.
Cena paketa je sa polascima iz : Kraljeva, Preljine, Lazarevca i Beograda
Doplata za transfere iz drugih gradova: iz Niša (transfer do Kraljeva) 20€, Kruševca (transfer do Kraljeva) 15€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€, Vrnjačke Banje 10€, Užica 15€ (transfer do Preljine), Pozega 15€ (transfer do Preljine), iz Kragujevca 10€ (transfer do Mrčajevaca).
Minimum za realizaciju transfera je 4 putnika.

ARANŽMAN OBUHVATA:
- smeštaj u hotelu 3* u Riminiju na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak – švedski sto-Italijanski doručak obično skromniji)
- autobuski prevoz
- obilaske prema programu putovanja
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- fakultativne izlete i ulaznice
- boravišna taksa-cena u zavisnosti od grada 2.5 € dnevno po osobi
- međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji)
- individualni troškovi

DOPLATE – POPUSTI:
- Dete od 6 -12 godina u sobi sa dve punoplatežne osobe ostvaruje popust od 20€  ,ima svoje mesto u autobusu, sopstveni ležaj
- Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 40 €, (cenu karte).
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 50 €
- Prostor za prtljag u autobusu je ograničen i predviđena količina prtljaga po putniku je jedan kofer i jedan komad ručnog prtljaga. Svaki dodatni kofer se plaća 20 €.
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta za prva tri reda važi doplata 25 €
- Doplata za 1/1 sobu je 50 €
 
CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Bolonja i Ravena – 35 € odrasli /20 € deca do 12 godina
- San Marino – 25 € odrasli /15 € do 12 godina
Hotel Caravel Park 3*
Ovaj hotel u Riminiju udaljen je samo 3 minuta hoda od plaže. Hotel ima sobe sa balkonom, tradicionalni restoran i besplatan bežični internet.
Hotel Caravel Park nudi klimatizovane sobe sa popločanim podovima. Svaka soba ima kupatilo sa tušem i mini bar.
Usluga : nocenje sa doruckom
Link hotela : www.caravelparkhotel.it

1.DAN- KRALJEVO
Polazak iz Kraljeva oko 16h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu i granicnim prelzima. Ulazak putnika u Preljini i Lazarevcu. Nastavak puta ka Beogradu, ulazak putnika na parkingu kod Sava centra oko 19h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju do Italije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi pauze i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN- FERARA-RACCIONE- RIMINI
Dolazak u Italiju.  U prepodnevnim časovima dolazak u Feraru koja je u 16. veku bila jedan od najvećih centara umetnosti u Italiji, prvenstveno slikarstva i muzike. Obilazak samog gradskog jezgra koji je pod zaštitom UNESCO-a. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Odalazak do mesta Raccione. Slobodno vreme za uzivanje u suncu i kafi na plazi. Nastavak putovanja prema Riminiju. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

3.DAN-VERONA – BOLONJA-RAVENA-(fakultativno)-RIMINI
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet u Bolonju i Ravenu.

Živahna univerzitetska Bolonja je veličanstveni srednjevekovni grad sa renesansnim palatama. Centar grada čine dva identična trga, Madjore i Netuno. To je elegantni javni prostor koji je sa svih strana okružen srednjevekovnim palatama. Crvenkastosmedje gradjevine i levičarska reputacija su Bolonji doneli nadimak ’’La Rossa’’ (Crvena), dok je zbog naklonosti prema kulturnoj i obrazovnoj sferi nazvana ’’La Dotta’’ (Učena). Po dolasku obilazak grada: spomenik Neptunu, bazilika San Petronio, Univerzitet Due Torri, palata Banki, Piazza Maggiore… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak puta ka Raveni. U okviru svojih drevnih zidina Ravena čuva najbogatije nasleđe mozaika, od kojih većina datiraju iz V i VI veka. Iz tog razloga ranohrišćanske i vizantijske crkve i krstionice, priznate su kao deo svetske baštine UNESCO-a. Po dolasku razgledanje grada: Trg naroda, spomenik Garibaldija, kapela u kojoj se nalazi grob čuvenog poete Dantea Alegijerija, šetnja do crkve San Vitale, mauzolej Gala Placidija… Slobodno vreme. Povratak u Rimini. Slobodno vreme. Noćenje.

4.DAN- SAN MARINO (fakultativno)
Doručak. Nakon dorucka napustanje hotela, pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak u San Marino.  Po dolasku u San Marino razgledanje grada: Bazilika Sv. Marina koja datira iz XIX veka i čuva relikvije sveca zaštitnika grada, Gradska većnica, kule San Marina. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja ka Srbiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i pograničnih formalnosti.

5.DAN -KRALJEVO
Dolazak u Kraljevo u jutarnjim časovima. Kraj putovanja.
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja; 

- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima do 15.10. 2024. godine (čekovi se deponuju u agenciji  prilikom rezervacije - svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu); 

- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate. 

TMŠ

Organizator putovanja je turistička agencija Tomash Tours, broj licence 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Tomash Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama