Hilton Skanes Monastir Beach

Monastir, Tunis

Opis destinacije

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, koja predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države ograničen je Sredozemnim morem čija se obala proteže čak 1300 km sa prelepim dugim i širokim peščanim plažama. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Skanes, na 10 kilometara od centra Monastira, oko 2 kilometara od aerodroma u Monastiru i oko 130 kilometara do aerodroma u Tunisu.

Opšti podaci
Hotel poseduje 346 soba u okviru 5 spratova u okviru jedne zgrade. Izgrađen je 2019. godine. Nalazi se u blizini aerodroma u Monastiru.

Plaža
Na svojoj privatnoj plaži.

Smeštaj
Hotel raspolaže sa 346 smeštajnih jedinica.
King guest room površine 34 m², besplatan WiFi, balkon, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje.
Guest room with garden or pool view površine 34 m², besplatan WiFi, balkon sa pogledom na bazen ili dvorište, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje.
Deluxe room sea view površine 34 m², besplatan WiFi, balkon sa direktnim ili  bočnim pogledom na Mediteran, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje.
Deluxe room front sea view površine 34 m², besplatan WiFi, balkon sa direktnim pogledom na Mediteran, mini frižider, TV SAT, čajna kuhinja, sef, fen, pegla i daska za peglanje.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera u glavnom restoranu (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.
Hotel u svojoj ponudi ima Dive In Pool Bar, The Drift cafe. 
U okviru hotela postoji četiri restorana: La Luce (Američko-italijanski klasici), Seashore (Mediteranska kuhinja), The Kitchen (show cooking), The Vibe.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj..).

Ostali sadržaji
Wi-Fi internet je besplatan u okviru lobija i u okviru soba, teniski klub, teretana, parking, dečiji klub.

Sport i zabava
Fitness centar, teniski teren, unutrašnji i spoljašnji bazen.

Za najmlađe
Za najmlađe tu je dečiji klub i dečiji bazen.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama