Tui Magic Life Bodrum

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Halikarnasus, danas poznat kao Bodrum, nalazi se na istoimenom poluostrvu i sa preko 30 000 stanovnika i oko milion turista godišnje, predstavlja najpopularnije mesto na Egeju u Turskoj. Nekadašnji grad na luci i poznato sastajalište malih ribara i sakupljača sunđera, danas je ta ista luka načičkana belim luksuznim jahtama, a grad postao poznat kao turski St. Tropez. Odiše upečatljivim crtama evropskih gradova, gde se može pohvaliti izuzetno bogatim kulturno – istorijskim nasleđem, jer predstavlja centar jednog od sedam svetskih čuda – grobnice kralja Mausolusa, kao i rodno mesto oca istorije – Herodota . Muzej podvodne arheologije predstavlja nezaobilazan punkt u Bodrumu. Uređen je u renoviranom bodrumskom zamku – kuli Svetog Petra. Destinacija tirkizne obale, spoj prirodnih lepota i istorijski značajnih lokacija, mesto gde tradicija ide rame uz rame sa modernim dobom, predstavlja turističko mesto koje zadovoljava gotovo sve tipove klijenata.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u mestu Içmeler, 4km od centra Bodruma i 45km od aerodroma Milas.

Opšti podaci
Hotel od 2019.godine posluje pod nazivom Tui Magic Life Bodrum. Zauzima površinu od 70 000m2 i ima 384 sobe koje su raspoređene u okviru glavne zgrade i objekata van glavne zgrade. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, 4 à la carte restorana, 4 bara, diskoteka, bazeni, fitness i Spa centar.

Za decu tu su mini club prema uzrastima (Magic Kids Cluc, Kids i Teens Time), dečiji bazen, kao i razne vrste animacija za decu.

Plaža
Hotel se nalazi na svojo 450m dugoj šljunkovitoj plaži koja ima plavu zastavicu. Upotreba suncobrana, ležaljki i peškira za plažu je besplatna.

Smeštaj
Sve sobe imaju klimu, telefon, SAT TV sa muzičkim kanalima, mini bar, ketler, sef , kupatilo i balkon (u glavnoj zgradi postoje standardne sobe bez balkona). Sobe mogu imati pogled na more, baštu ili kopno.

Standardna soba u glavnoj zgradi ima površinu 22m2 i može biti sa balkonom (182 sobe)  i bez balkona (8 soba). Standardne sobe bez balkona sve imaju odvojene krevete, dok sobe sa balkonom mogu imati francuski krevet ili dva odvojena kreveta.

Standard large soba u glavnoj zgradi ima površinu 26m2 i može imati bočni pogled na more ili poged na baštu. Sve sobe imaju francuski krevet i sofu.

Junior suite u glavnoj zgradi ima površinu 48m2 i ima pogled na more a sastoji se od spavaće sobe sa francuskim krevetom i dnevnog boravka.

Superior soba ima površinu  22m2, pogled na more , većina soba ima francuski krevet (3 sobe imaju odvojene krevete).

Superior large soba ima površinu 33m2, većina soba ima pogled na more (3 sobe imaju pogled na baštu), mogu imati francuski ili dva odvojena kreveta i sofu.

Superior suite  ima površinu 60m2, svi imaju pogled na more, spavaći deo sa francuskim krevetom i dnevni boravak.

Family soba  ima površinu 34m2, sve imaju pogled na baštu, francuski krevet i dva odvojena kreveta.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Hotel ima uslugu All Inclusive – samoposluživanje u glavnom restoranu “Magico” (doručak, ručak i večera-izbor više jela prema hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana gosti mogu da koreiste i usluge, 4 à la carte restorana(” Sofra”, “Down town”, The Flavour”, “Fish & Grill”), snack restorana , 4 bara (Pool bar, Beach bar, Aqua bar i Wunderbar & Coffe house), GrabGo uslugu u periodu 21:30-07:00 , kao i poslastice u periodu 14:00-17:00 u lobiju hotela. U koncept usluge su uključena sva alkoholna i bezalkoholna lokalna pića, obroci u galvnom restoranu, poslastice i užine u određeno vreme na određenim lokacijama u okviru hotelskog kompleksa. Usluga 3 à la carte restorana je besplatna jednom tokom boravka uz obaveznu prethodnu rezervaciju (riblji restoran se uvek plaća).

Plaća se: uvozna i premium pića, à la carte restoran i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Konferencijska sala, prodavnice, frizer, organizacije rođendana, doktor, 

Sport i zabava
Bazen na otvorenom za odrasle, relax bazen ( +16), zatvoreni bazen za odrasle, dečiji bazen, stoni tenis, odbojka na plaži, šah, pikado, boćanje, fitness, aerobic, step aerobic, gimnastika u vodi, zumba, , teniski tereni, kao i dnevne animacije i večernji program (dva puta njedeljno uživo muzika, četiri puta nedeljno diskoteka, dva puta nedeljno  bioskop na otvorenom ). Wi-Fi je dostupan gostima besplatno u okviru javnih hotelskih površina.

Plaća se: sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Tursko kupatilo, sauna.

Plaća se: tretmani u turskom kupatilu, masaže i ostalo van koncepta.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornostç
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama