Provansa

Provansa, Francuska

već od 679€

Opis destinacije

Otisnimo se u bajkovito zaleđe francuske rivijere, uživajmo u nepreglednim poljima lavande, vinograda i suncokreta, nadjimo se u mestima – u kojima vreme kao da je stalo – sa bogatim kulturno-istorijskim nasleđem još od antike, koračajmo stazama Van Goga i Sezana koji su baš u Provansi otkrili predele koji su ih najviše inspirisali i, uz zvuke morskih talasa, u glavnom gradu francuske rivijere uzivajući u njegovoj multietničkoj atmosferi….krenimo zajedno na još jedno putovanje, koje zauvek ostaje u srcu i duši…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Putovanje Provansa avio-4 noći Uskrs 1 maj

TERMIN / SOBA30.04.24.
04.05.24.
Dvokrevetna soba, Standard€679
Jednokrevetna soba, Standard€859

Cena uključuje
- avionski prevoz na relaciji Beograd – Marsej – Beograd kompanijom Air Serbia (standardni prtljag je prtljag čija težina ne prelazi 23 kg i 8 kg ručnog prtljaga)
- aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju ( 76 evra, podložne su promeni)
- autobuski transfer aerodrom – hotel – aerodrom 
- troškove organizacije i vođenja aranžmana 
- Vodiča na srpskom jeziku (ne podrazumeva svakodnevnu i celodnevnu asistenciju)
- Smeštaj u hotelu na bazi 4 noćenja sa kontinentalnim doručkom

Cena ne uključuje
- međunarodno zdravstveno osiguranje 
- ulaznice i fakultativne izlete 
- Obaveznu gradsku komunalnu taksu (plaća se na licu mesta, na recepciji hotela u iznosu od 3,24 € dnevno po osobi po noći)

Popusti i doplate:
- deca 0-2 god. 39 eur na polascima AIR SERBIA

FAKULTATIVNI IZLETI (MINIMUM 25 PRIJAVLJENIH)
- AVINJON – 85 € 
- EKS AN PROVANS 75 € 
- SAN REMI -LE BO-ARL 80  € 

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Realizacija fakultativnih izleta biće uslovljenatrenutnom epidemiološkom situacijom i merama koje budu važile u trenutku putovanja. Cena se uglavnom sastoji od troškovarezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvodjenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
Crowne Plaza Marseille 4* https://www.ihg.com/crowneplaza/hotels/gb/en/marseille/mrsdm/hoteldetail?cm_mmc=GoogleMaps-_-CP-_-FR-_-MRSDM
Novootvoren hotel 4* raspolaze recepcijom , barom,fitnes centrom i spoljašnjim bazenom. Sobe su lepo uredjene, svaka je sa TV-om i kupatilom. Doručak -kontinentalni švedski sto.
DAN 1. BEOGRAD - MARSEJ
Dolazak na aerodrom 2 sata pre poletanja aviona. Prijava na let JU 238 18:00h. Let direktno za  Marsej. Sletanje na aerodrom u  20:10h.  Panoramsko razgledanje grada : istorijski centar grada – stara luka sa tvrđavama Sv. Nikole i Sv. Jovana,Gradska kuća...Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

DAN 2. MARSEJ-AVINJON
Doručak. Slobodno vreme ili  mogućnost fakultativnog obilaska  Avinjona, jednog od najlepših gradova Provanse, grada istorije i umetnosti. Papski grad, kako ga često znaju nazivati, smatrao se papskim odredištem do 1377. godine, a zabeleženo  je kako je čak devet papa vladalo iz Avinjona. Šetnja s vodičem i upoznavanje s glavnim znamenitostima: Papska palata , gradske zidine (okružuju grad 4.5 km duge), gradska skupština ,most Sv.Benezea...Danas je Avignon poznat i kao pozorišni grad jer se u njemu svako leto odvija jedan od najpoznatijih evropskih, odnosno svetskih festivala. Slobodno vreme. Povratak  u Marsej. Noćenje.

DAN 3. MARSEJ-EKS AN PROVANS
Doručak. Slobodno vreme ili polazak za Eks an Provans  rodnom gradu slavnog slikara Pol Sezana. Eks je jedan od najatraktivnijih gradova u Provansi, a do 15. veka bio je i glavni grad regije. Vrlo dopadljiv i otmen, ovo je jedan od Francuzima najdražih gradova . Šetnja starim gradskim jezgrom:bulevar Mirabo sa drvoredom topola, katedrala Sv. Spasitelja, trg Albetras…Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 4. MARSEJ-SAN REMI-LE BO-ARL
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog obilaska prelepih provansalskih sela.Odlazak do San Remija, gradića u kome se rodio prorok Nostradamus i u kome je Van Gog stvorio neverovatne 143 slike. Obilazak San Remija: Nostradamusova kuća, Nostradamusova fontana, Katedrala, Gradska kuća…Nastavak putovanja za Le Bo, gradića koji je smešten na steni. Obilazak grada: crkva Sv.Vinsenta. Šetnja gradićem do tvrđave Le Bo u kojoj je smešten veliki broj prelepih kafeterija i radnji sa suvenirima. Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Arl - grad u kome je Vinsent Van Gog proveo poslednje godine svog života. Obilazak Arla: rimska Arena,katedrala Sv.Trofima, antički teatar, Konstantinove terme, Žuta kuća u kojoj je živeo Van Gog. Povratak u Marsej.Noćenje. 

DAN 5. MARSEJ-BEOGRAD
Doručak.Dolazak na aerodrom minimum 2 sata pre poletanja. Poletanje aviona za Beograd kompanijom Air Serbia JU 237 u 9,35 h.  Sletanje na beogradski aerodrom „Nikola Tesla" u 11:35h. Kraj programa.
Plaćanje aranžmana je u dinarskoj protivvrednosti na dan uplate posredjem kursu NBSna dan uplate. 

- gotovinski - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.
- uplatom preko računa - uplata avansa od najmanje 40% od ukupne cene aranžmana, prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 20 dana pre polaska na putovanje.

TLL

Organizator putovanja je turistička agencija Travelland, broj licence OTP 123/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Travelland. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama