Sanremo

više destinacija, Italija i Francuska

već od 199€

Opis destinacije

SANREMO Ono što ga izdvaja od drugih gradova na Ligurijskoj rivijeri je i podatak da se baš u Sanremu, još od 1951.godine održava čuveni Festival italijanske kancone, koji je bio uvertira za Eurosong. Pobednica prvog festivala bila je Nilla Pizzi sa pesmom" Grazie dei fior". Eros Ramazzotti, Anna Oxa, Toto Cutugno, Laura Pausini. .samo su neki od pobednika ovog festivala ,izuzetno značajnog za italijane. NICA Kraljica Azurne obaLe - najčešči epitet za ovaj grad... sa razlogom! Šta ćemo obići u Nici pre nego što se smestimo na neku od prelepih plaža? Englesko šetalište - na kome se nalazi i jedan neobičan hotel Negresco. Od kada je Jeanne Augier preuzela hotel, od njega je napravila hotel-muzej. A šta se sve krije u zidovima ovog hotela, otkrićemo vam na licu mesta. SAINT PAUL DE VENCE Otkrijte sa nama zašto je Mark Šagal koji je ceo svoj život putovao svetom, odlučio da život provede upravo ispod bedema ovog živopisnog gradića na jugu Francuske? Jedno od najlepših seoca koje je u svojoj prošlosti privlačilo mnoge umetnike. ANTIBES Najveća antička luka na Azurnoj obali . Stari grad koji ćemo obići mnogi nazivaju kulturnim srcem Azurne obale. Posetićemo i Pikasov muzej, prošetaćemo bedemima starog grada i uživati u predivnom pogledu na Mediteran. SEN TROPE Nekada malo ribarsko mesto, danas eksluzivno letovalište koje mami džet set. 1950-ih godina kada se Brižit Bardo pojavljuje i snima film upravo ovde, ovaj gradić postaje luksuzno letovalište. Umetnici poput Paul Sinac, Matisa, Marketa su pohrlili u Saint Tropez jer ih je očarala prirodna lepota koja im je budila inspiraciju. Svima nama dobro poznat serijal "Žandari iz Saint Tropeza" se upravo snimao ovde.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
SANREMO PRVI MAJ 2024
Sa fakultativnom posetom: Kan, San Pol De Vans, Nica, Monako
Sanremo Prvi Maj 6 dana / 3 noćenja autobusom

Termin putovanja Prvi maj 2024HotelCena aranžmanaSPECIJALNA PONUDA
30.04. - 05.05.2024.
Esperia 3*259€219€
Belvedere 3*239€199€
- plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate -

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
- Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu
- Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom ( kontinentalni doručak ) u hotelu 3* u Sanremu
- Smeštaj u standardnim 1/2 i 1/2+1 sobama
- Usluge predstavnika agencije / stručnog vodiča
- Troškove realizacije programa

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- Turistička taksa (plaća se na licu mesta na recepciji hotela 0,75 centi po osobi po noćenju
- Individualne troškove putnika
- Doplata za 1/1 sobu 90€- isključivo na upit
- Međunarodno zdravstveno osiguranje

 Fakultativne izlete:
- Kan - San Pol de Vans: 40 € - deca do 12 god. 25 €
- Ez - Nica - Monako: 35 € - deca do 12 god.20 €
Hotel Belvedere 3* hotelbelvederesanremo.com/it/novita.cfm
Nalazi u srcu Sanrema. Poseduje klimatizovani restoran,solarijum, panoramsku terasu na šestom spratu sa prelepim pogledom na grad. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju tv, telefon, kupatilo sa tušem. Doručak je kontinentalni.

Hotel Esperia 3*  hotelesperiasanremo.it
Hotel se nalazi 150m od plaže i 250 m od centra Sanrema. Hotel ima recepciju , lift, bar, wi –fi ( na recepciji) . U ponudi su standardne 1/2 i 1/2+1 sa sopstvenim kupatilom . Sobe poseduju klimu, TV, frižider , sef, fen za kosu. Usluga je na bazi noćenja sa slatko /slanim buffet doručkom.
1. dan BEOGRAD - (Sanremo Prvi Maj 2024) - Sastanak putnika na parkingu Sava centra (Savska strana) u 14:00h, polazak u 14:30h. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.
 
2. dan SANREMO - (Sanremo Putovanje Dan zaljubljenih 2024) - Dolazak u mondensko ligurijsko letovalište u podnevnim časovima. Smeštaj u hotel. Sanremo je omiljena destinacija za odmor mnogim turistima. Ovaj biser italijanske obale, prestonica rivijere cveća (Riviera dei Fiori) smešten u podnožju Ligurijskih planina, imao je veliki značaj još od antičkih vremena. Kada se ova lepota dopuni mirisima cveća sa okolnih brda i zvucima italijanskih kancona i morskih talasa, dobija se romantično letovalište svetskog renomea. Slobodno vreme za odmor i uživanje. U predvečernjim časovim šetnja sa vodičem i upoznavanje grada: Ruska crkva, Kazino, Korzo Mateoti, Teatar Ariston – mesto održavanja muzičkog festivala, stari grad - La Pinja. Slobodno vreme. Noćenje.
 
3. dan SANREMO - KAN - SAN POL DE VANS - SANREMO - Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na Azurnu obalu i Provansu sa obilascima: Kana,  i San Pol de Vans. Nakon doručka polazak za Kan, grad koji je poznat po čuvenom filmskom festivalu, luksuznim hotelima, prelepoj dugoj peščanoj plaži i  šetalištu - Kroazeta. Po dolasku obilazak ovog mondenskog mesta: Luka, Palata filmskog festivala, šetalište Kroazeta, Srpska ulica, Hotel Carlton ... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do San Pol de Vansa  ima savršen panoramski položaj, srednjevekovnu tvrđavu sa brojnim suvenirnicama i galerijama i pogledom na slikovite pejzaže koji ga okružuju. Mirisna polja lavande, vinogradi i maslinjaci bili su inspiracija za brojne slikare: Matisa, Huan Miroa, Šagala, Pikasa... koji su se sastajali na terasi kultnog bistroa „Zlatna golubica“ (La Colombe d’Or) koji i danas odiše francuskom umetnošću. Nakon dolaska u San Pol de Vans šetnja kroz stari grad i slobodno vreme za kupovinu suvenira i individualne aktivnosti. Povratak u hotel u kasnim večernjim satima. Noćenje.
 
4. dan SANREMO - EZ -  NICA - MONAKO – SANREMO -  Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta na Azurnu obalu sa obilascima: Eza  Nice i  Kneževine Monako. Polazak  za Eze – svetsku prestonicu parfema. Poseta jednoj od najstarijih fabrika parfma / parfimerija: upoznavanje sa tradicionalnim procesom proizvodnje parfema i kozmetičkih proizvoda, posetom muzeju parfema i mogućnost kupovine proizvoda po fabričkim cenama. Nastavak putovanja ka  Nici, koju zovu kraljica Azurne obale. Nica je jedan od najatraktivnijih turističkih centara Evrope, najveći grad i administrativni centar južne Francuske. Čuvena po azurno plavoj boji mora, dugim plažama, Engleskom šetalištu, raskošnim vrtovima, luksuznim hotelima. Nica ima dugu i zanimljivu istoriju, brojne muzeje, parkove, vidikovac, stari grad sa uskim isprepletenim ulicama, suvenirnice, restorane i šoping zone. Po dolasku panoramsko razgledanje Nice: zaliv andjela, Engleska promenada, hotel Negresko, trg Masena, vrtovi princa Alberta, spomenik Nike, trgovačka ulica Žan Medisan, stari grad, palata pravde, vidikovac. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U poslepodnevnim časovima nastavak puta Azurnom rivijerom do  Kneževine Monako i obilazak druge najmanje države na svetu. Obilazak Monaka: Okeanografski muzej, botanički vrt princeze Grejs, crkva Sv. Nikole u kojoj su krunisani svi vladari Monaka i u čijim kriptama počivaju princeza Grejs Keli i princ Renije III, Tvrdjava Monaka, Prinčev dvor... Slobodno vreme. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel u večernjim satima. Noćenje.
 
5. dan SANREMO - Doručak. Napuštanje hotela i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme u Sanremu do poslepodnevnih časova kako bi iskoristili još malo vremena da provedete u ovom šarmantnom, mediteranskom gradiću. U dogovoreno vreme polazak za Srbiju. Noćna vožnja.
 
6. dan BEOGRAD Dolazak u Beograd u prepodnevnim časovima.
- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja
- Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina). 
- Preko računa: uz profakturu 

ETA

Organizator putovanja je turistička agencija Eta Turs, broj licence OTP 33/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Eta Turs.

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama