Zapadni mediteran - Voyager of the Seas - 8 dana

Brod Voyager of the Seas, Zapadni Mediteran

već od 1399€

Opis destinacije

Voyager of the Seas je napravljen imajući na umu aktivnog putnika. Ovaj prelepi brod je revolucionarno čudo pomorskog inženjerstva. On ima sve, od zida za penjanje na 200 stopa iznad okeana do malog golf terena sa devet rupa. Klizalište i zasebna staza za rolere, obe sa besplatnim iznajmljivanjem klizaljki, pružiće avanturu na otvorenom moru kao nijednu drugu. Postoji golf bar, sportski bar, pa čak i akvarijum bar. Večerajte sa stilom u troslojnoj trpezariji, idite opušteno u Island Grill-u ili probajte Johnni Rockets na brodu. Sve ovo je vaše na najsavremenijem plovilu dugom preko tri fudbalska terena.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Brod

Prevoz

  • Brod
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
GRUPNO KRSTARENJE BRODOM
ROYAL CARIBBEAN VOYAGER OF THE SEAS
Zapadni Mediteran
29.09.2024. - 07.10.2024.
- GARANTOVAN POLAZAK -
- MOGUĆNOST POLASKA IZ CRNE GORE -

Krstarite Zapadnim Mediteranom i posetite Barselonu, Valensiju, Tulon, Nicu, Korziku i Livorno sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, noćenjem u Barseloni, vodičem, 8-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama već od 1399€

GRUPNO KRSTARENJE BRODOM VOYAGER OF THE SEAS
9-dnevno putovanje i krstarenje 29.09.2024. - 07.10.2024.

CENE ARANŽMANA PO OSOBI
- MOGUĆNOST PLAĆANJA U RATAMA -

UNUTRAŠNJA KABINA
1399€

PROZORSKA KABINA
1599€

BALKONSKA KABINA
1899€

1. Deca do 12 godina, u unutrašnjoj kabini sa dve punoplatežne osobe, plaćaju – 899€
2. Doplata za 1/1 kabinu – 80%
3. Mogućnost polaska iz Crne Gore

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- Avio karte na relacijama Beograd - Barselona i Fiumicino - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama (dozvoljena težina prtljaga 23kg + 8kg ručni prtljag)
- Svi transferi aerodrom - hotel - luka - aerodrom
- Noćenje sa doručkom u hotelu SB Icaria 4* u Barseloni
- Razgledanje Barselone
- Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
- 8-dnevno krstarenje na brodu Voyager of the Seas (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, gala večera, tematske večeri, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga
- Lučke takse u iznosu od 286€

OBAVEZNA DOPLATA NA BRODU:
- Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 112$ po osobi za čitavo krstarenje (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.)

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- Individualni troškovi
- Fakultativni izleti (Barselona, Valensija, Tulon, Nica, Ajačio, Livorno)
- Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koja naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet)
- Obavezna polisa putnog zdravstvenog osiguranja
- Troškovi izdavanja viza (ukoliko su potrebne)

29.09.
Podgorica / Beograd - Barselona

Putnici iz Crne Gore
Okupljanje grupe na Aerodromu Podgorica u 13:20h kod OKI Air šaltera. Let Air Serbia JU 663 na relaciji Podgorica - Beograd sa očekivanim vremenom polijetanja u 15:20h i slijetanja u 16:10h. Let Air Serbia JU 582 na relaciji Beograd - Barselona sa očekivanim vremenom polijetanja u 17:10h i slijetanja na Aerodrom El Prat u 19:50h. Po slijetanju i obavljenim graničnim formalnostima, transfer autobusom do hotela i smještaj u hotel SB Icaria 4*. Noćenje.

Putnici iz Srbije
Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 14:40h kod OKI Air šaltera. Let Air Serbia JU 582 na relaciji Beograd - Barselona sa očekivanim vremenom poletanja u 17:10h i sletanja na Aerodrom El Prat u 19:50h. Po sletanju i obavljenim graničnim formalnostima, transfer autobusom do hotela i smeštaj u hotel SB Icaria 4*. Noćenje.

30.09.
Barselona, Španija
Nakon doručka, napuštanje hotela i razgledanje Barselone. Transfer do luke i ukrcavanje na brod Voyager of the Seas. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti i smiještanja u kabine, možete ručati na palubi 11 u buffet restoranu Windjammer.
Glavni grad španske autonomne regije Katalonija je jedan od najposjećenijih gradova Mediterana. Neodoljiva privlačnost Gaudijevih arhitektonskih djela je i dalje neprevaziđena, Sagrada Familia, Casa Mila i Casa Batllo se moraju vidjeti, a gužva i užurbanost Ramblasa i Gotske četvrti doživjeti. Posebna atmosfera grada će vam se urezati u pamćenje i srce.

01.10.
Valensija, Španija
Valensija je treći grad po veličini u Španiji i glavni je grad autonomne regije Valensija. Grad je osnovan u vrijeme Rima u II vijeku prije nove ere kada je dobio ime Valentia što u prevodu znači "snaga". Arhitektonska cjelina srednjovjekovnog grada je sjajno očuvana i ponosi se Katedralom iz XIII vijeka, zatim Lonja de la Sede - "Berzom svile", Kapijom Serranos… Novija znamenitost Valensije je Ciudad de las Artes y las Ciencias - "Grad umjetnosti i nauke" - spektakularno arhitektonsko djelo arhitekte Santijaga Kalatrave rođenog u Valensiji.

02.10.
Dan na moru
Brod Voyager of the Seas je prvi brod klase Voyager i sagrađen je 1998. godine u brodogradilištu Kværner Masa-Yards u gradu Turku u Finskoj, uz cijenu izgradnje od oko 650 miliona dolara, a detaljno je renoviran 2019. godine. Brod je dugačak 311m i širok 37m, sa bruto tonažom od 138.194tn i maksimalnom brzinom od 23,7 čvorova. Brod ima 14 paluba dostupnih putnicima, sa ukupno 1715 kabina i maksimalnim kapacitetom od oko 3800 putnika o kojima se brine posada od oko 1200 članova. Voyager of the Seas nudi mnogo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: centralna zona Royal Promenade dugačka 120 metara, prodavnice, glavni restoran na tri nivoa, Windjammer Buffet Restaurant, tri bazena, đakuziji, Sea Spa, Casino Royale, Star Lounge, panoramski bar Viking Crown Lounge i ostali barovi i saloni... Za najmlađe, odvojen je poseban dio samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se Royal Theatre na dva nivoa sa 1300 sedišta sa predstavama u stilu Brodveja, klizalište Studio B sa 600 sjedišta, bioskop na otvorenom, laser tag, simulator surfovanja, teretana, sportski teren za košarku, vještačka stijena, vodeni tobogan, mini golf... Kompanija Royal Caribbean nudi vrhunski doživljaj krstarenja uz sjajnu uslugu i nezaboravne sadržaje.

03.10.
Tulon, Francuska
Tulon je lučki grad na obali Provanse i najpoznatiji je po najvećoj mornaričkoj bazi francuske vojske. U luci se nalazi znameniti Pomorski muzej sa bogatom postavkom. Zaleđe je okruženo strmim krečnjačkim planinama, obale su ispunjene strmim klifovima i malim uvalama u kojima su se sakrila živopisna ribarska sela. Nedaleko od Tulona se nalazi i Marsej, drugi grad po veličini u Francuskoj.

04.10.
Nica, Francuska
Azurna obala je vjerovatno najslavnija turistička regija u svijetu, i to ne bez razloga. Prijatna klima, plava boja mora i uvijek sunčano nebo privlače putnike sa svih strana tokom cijele godine. Nica je najveći grad regije i stari grad Nice, Engleska promenada i Trg Masena su nezaobilazni, a nedaleko se nalazi i Kneževina Monako.

05.10.
Ajačio (Korzika), Francuska
Glavni grad buntovne Korzike dala je najslavnijeg Francuza svih vremena, Napoleona Bonapartu. Rodna kuća velikog Korzikanca je najposjećenije mjesto grada, kao i njegov spomenik sa kojeg se pruža lijep pogled na obalu. Tu ćete se osjećati kao da ste istovremeno i u Francuskoj i u Italiji, a opet ćete biti na uvijek posebnoj Korzici.

06.10.
Livorno, Italija
Livorno je lučki grad na obali Toskane i polazna je tačka u istraživanju ove znamenite regije. Nedaleko se nalazi Piza, jedan od nezaobilaznih gradova u Italiji. Možda i najčuveniji trg u Evropi je Trg Čuda sa raskošnim arhitektonskim kompleksom koji čine Katedrala, Krstionica i Krivi toranj. U srcu Toskane se smjestila i Firenca u kojoj je nastala renesansa, a danas je to najbogatiji grad na svijetu kada je umjetničko blago u pitanju. Prošetajte predivnim trgovima, ulicama i mostovima kojima su hodali Dante, Da Vinči, Mikelanđelo, Makijaveli...

07.10.
Rim - Podgorica / Barselona

Putnici iz Crne Gore
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i transfer do Aerodroma Leonardo Da Vinči. Let Air Montenegro MNE 331 na relaciji Fiumicino - Podgorica sa očekivanim vremenom polijetanja u 15:50h i slijetanja na Aerodrom Podgorica u 17:10h. Kraj putovanja.

Putnici iz Srbije
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i transfer do Aerodroma Leonardo Da Vinči. Let Air Serbia JU 403 na relaciji Fiumicino - Beograd sa očekivanim vremenom poletanja u 14:40h i sletanja na Aerodrom Nikola Tesla u 16:15h. Kraj putovanja.

- Cene su iskazane u stranoj valuti (EUR), a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, potrebno je uplatiti 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pred polazak. Uplata se može izvršiti gotovinom, čekovima, uplatom na račun agencije ili platnim karticama (Visa, MasterCard, Maestro i Dina). Za uplate iz inostranstva dostavljamo instrukcije za plaćanje.

ALEG

Organizator putovanja je turistička agencija Allegra Krstarenja, broj licence OTP 98/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Allegra Krstarenja. OUP

Video

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama