Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
MOSTAR 1. maj
TREBINJE – DUBROVNIK – VRELO BUNE – VIŠEGRAD
01. – 04. maj  2024.
2 noćenja / autobusom

CENA ARANŽMANA: 189 €
SAJAMSKI POPUST 01.03. – 139 €

ARANŽMAN OBUHVATA:
– Prevoz autobusom turističke klase na navedenoj relaciji,
– Smeštaj u hotelu „Almira“ u Mostaru u 1/2 i 1/3  sobama na bazi 2 noćenja sa doručkom,
– Obilazak Višegrada,
– Usluge lokalnog vodič,
– Usluge turističkog vodiča / pratioca tokom putovanja,
– Troškove ogranizacije putovanja.

CENA ARANZMANA NE OBUHVATA:
– Međunarodno putno zdravstveno osiguranje,
– Individualne troškove,
– Boravišnu taksu – 1.5 € po osobi po danu,
– Fakultativne izlete,
– Doplatu za jednokrevetnu sobu – 70 €.

FAKULTATIVNI IZLETI:
– Blagaj & vrelo Bune  – 10€ (ulaznica za Sufijsku tekiju nije uključena u cenu i plaća se oko 2.5€ na licu mesta  – potrebna marama i zatvorena odeća),
– Dubrovnik & Trebinje – 30 €.

NAPOMENE U VEZI FAKLUTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cene fakultativnih izleta su po osobi, minimum za realizaciju izleta je 20 putnika. Cena izleta se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica i organizacije. Cene izleta podložne su promenama u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica za muzeje i lokalitete, goriva, putarina, parkinga, tunela, trajekta…Termini i program fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, vremenskih uslova, rasporeda plovidbe brodova i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner. Fakultativni izleti se plaćaju na licu mesta, isključivo u evrima, ino partneru ili pratiocu grupe.
1. dan, sreda 01.05.2024.  BEOGRAD – MOSTAR   
Polazak u 23:00 h sa Novog Beograda pored Brankovog mosta, preko puta TC Ušće (bivša okretnica autobusa 43, a sadašnje stajalište autobusa br 60, skejt park). Tačno vreme biće poznato najkasnije dan pred putovanje – organizator šalje SMS obaveštenje svim putnicima sa svim detaljima polaska. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi pauza i graničnih formalnosti.

2. dan, četvrtak 02.05.2024. MOSTAR  – VRELO BUNE (fakultativno)  – MOSTAR         
Dolazak u Mostar u jutarnjim časovima. Razgledanje grada u pratnji lokalnog vodiča. Smeštaj u hotel. Fakultativno odlazak autobusom do  Vrela Bune, jedne od najlepših lokacija u BiH na kojoj izvire reka Buna, jedna od najčistijih reka u Evropi. Pored izvora izgrađena je i tekija, koja je danas otvorena za posetioce, kao i pećina koja je zaštitini znak ovog mesta. Povratak u Mostar, slobodno vreme. Noćenje.

3. dan, petak 03.05.2024MOSTAR –  DUBROVNIK (fakultativno) – TREBINJE (fakultativno)  –  MOSTAR
Doručak.  Slobodno vreme ili mogućnost fakultativnog izeta u Dubrovnik. Dolazak u Dubrovnik. Razgledanje grada: Stradun, gradski trg Pojana Luža, Orlandov stub, luka, palata Sponza, crkva Svetog Vlaha, zvonik, Onofrijeva česma, kula Revelin i Mulo. Slobodno vreme. Nastavak puta ka Trebinju. Odlazak u centar grada, slobodno vreme za razgled, šetnju, kafu… Povratak u Mostar.  Slobodno vreme. Noćenje.      

4. dan, subota 04.05.2024.MOSTAR – VIŠEGRAD – BEOGRAD            
Doručak. Napuštanje hotela i polazak za Višegrad.  Slobodno vreme za ručak i ćevape. U popodnevnim satima polazak za Beograd. Dolazak u kasnim večernjim časovima. Kraj programa.
– Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja,
– Odloženo plaćanje na rate: 40% prilikom rezervacija, ostatak (60%) na 3  jednake mesečne rate, čekovima gradjana, realizacija  svakog 10. ili 20. u mesecu,
– Plaćanje karticama: Visa, Master, Maestro, Dina,
– Preko računa: uz profakturu

MAY

Organizator putovanja je turistička agencija Mayak Tours, broj licence OTP 33/2021 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Mayak Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama