Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Putovanje PRAG
FIRST MINUTE
5 dana | 4 noćenja
Avion

POLASCI
30.05.2024.

Putovanje Dvokrevetna soba, noćenje sa doručkom, Standard
30.05.2024. - 03.06.2024.
FIRST MINUTE POPUST
€ 749,00 € 699,00
po osobi po boravku

POPUSTI
First minute popust
30.05.2024. - 03.06.2024.
€ 50,00
po osobi po boravku

Cena uključuje
- Prevoz avionom na relaciji Beograd - Prag – Beograd
- Aerodromske takse (u momentu objavljivanja programa iznose 67 eur i podložne su promeni, konačan iznos utvrđuje se dva dana pre početka putovanja)
- Smeštaj u dvokrevetnim sobama u hotelu sa 3* na bazi usluge noćenja sa doručkom
- Svi transferi u inostranstvu navedeni u programu
- Usluge lokalnog vodiča u inostranstvu i vodiča agencije
- Troškovi organizacije i realizacije putovanja.

Cena ne uključuje
-  Doplata za jednokrevetnu sobu na upit
-  Fakultativni izleti (minimalan broj putnika za realizaciju 15. Fakultativni izleti se prijavljuju i    uplaćuju u agenciji pre polaska na putovanje)
-  Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
-  Individualni troškovi
-  Gradska turistička taksa koja iznosi 2,20 eur po osobi i noći i plaća se na recepciji hotela.

FAKULTATIVNI IZLETI:  
- Krstarenje Vltavom sa uključnom večerom na brodu– Cena € 48. U cenu je uključeno krstarenje na brodu uz večeru. Trajanje izleta oko 2 sata.
- Celodnevni izlet Karlove Vari – Cena € 75. U cenu je uključen transfer autobusom od hotela do banje i nazad, sa vodičem. Trajanje izleta oko 6 sati
- Drezden – Cena € 105. U cenu je uključen transfer autobusom od hotela do grada i nazad, sa vodičem. Trajanje izleta oko 9 sati
- Staropramen – Cena € 25. U cenu je uključeno audio-vizuelno razgledanje na engleskom jeziku i degustacija jednog piva 
Minimalan broj putnika za realizaciju izleta je 15. U slučaju manjeg broja prijavljenih, izlet se može relizovati uz korigovanje cene. Fakultativni izleti se prijavljuju i uplaćuju u agenciji pre polaska na putovanje.
HOTEL CITY CENTRAL DE LUXE 3*
Lokacija : Hotel je idealna polazna tačka za obilazak grada.  Nalazi se u samom centru Praga, na pešačkoj udaljenosti od istorijskog Starog grada i samo pet minuta od Vaclavskog trga. Smeštaj : sobe imaju kupatilo, satelisku televiziju i sef. Fen za kosu možete dobiti na recepciji. Wi Fi je uz doplatu.  Hotelski sadržaj: Lobi bar, dva restorana i Music Club.Usluga : Noćenje sa doručkom
DAN 1.
30.05.2024 - BEOGRAD-PRAG
Sastanak putnika na aerodromu “Nikola Tesla” kod šaltera informacija  u 04.50 sati. Poletanje za Prag u 06.50 h ( let JU 170). Dolazak u Prag 09.00 sati. Transfer do hotela gde se ostavljaju stvari u sobi za prtljag. Transfer autobusom do Hradčana. Obilazak pešice u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku: trga Hradčani sa tri palate i gardom, katedrale Svetog Vida, praškog dvorca-danas rezidencije predsednika republike, Karlovog mosta, Zlatne ulice, Starogradskog trga, Karlove ulice. Obilazak Novog grada – Vaclavski trg, Židovska četvrt, Narodno pozorište. Prag je grad sa ogromnim istorijskim i arhitektonskim nasledjem koji izaziva oduševljenje svih posetilaca. Tokom svoje duge istorije bio je rezidencija čeških kraljeva i prestonica države. Osim vladara u njemu su živele i radile mnoge poznate ličnosti: Mocart, Betoven, Dostojevski, Roden, Apoliner, Neruda, Kafka,... Odlazak u hotel i smeštaj. Slobodno posle podne. Noćenje.

DAN 2.
31.05.2024. - PRAG – falkutativni obilazak Staropramen pivare
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili fakultativni odlazak pešice do pivare Staropramen. Audio-vizuelno razgledanje načina pravljenja jednog od najpoznatijih čeških piva i degustacija istog. Slobodan ostatak dana Noćenje.

DAN 3.
01.06.2024. - PRAG - KARLOVE VARI (fakultativno) - PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet u Karlove Vari jednu od najpoznatijih banja sveta. Ovaj grad izuzetne arhitekture smestio se u srce slikovitih planina Bohemije . Svetski je poznata po svojim blagodetnim izvorima mineralne vode , prelepim parkovima , brojnim hotelima .... Slobodno vreme.  Povratak u Prag. Noćenje.

DAN 4.
02.06.2024 - PRAG – DREZDEN (fakultativno) - PRAG
Doručak. Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili celodnevni fakultativni izlet u Drezden. Zbog izuzetno bogatog kulturno istorijskog nasleđa i razvoja umetnosti, nazivaju ga i “Firenca na Elbi”. Neka od najvažnijih obeležja grada su opera Semper, palata Cvinger, katolička crkva Hofkirhe, protestantska crkva Frauenkirhe... Takođe je i grad dobre zabave. U restoranima možete probati najukusniju nemačku tradicionalnu kuhinju, u pabovima najbolja nemačka piva, a noćni klubovi nude provod do ranih jutarnjih sati. Slobodno vreme. Povratak u Prag. Uveče mogućnost fakultativnog odlaska na krstarenje Vltavom. Večera na brodu. Povratak u hotel. Noćenje.

DAN 5.
03.06.2024 - PRAG - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje soba do 10.00 sati i ostavljanje prtljaga u sobi za prtljag. Slobodno vreme ili mogućnost poludnevnog programa plus tramvajem do tržnog centra Novi Smihov. Slobodno vreme. U 17.30h transfer na aerodrom. Poletanje aviona u 20.35 h (JU 175). Sletanje na beogradski aerodrom Nikola Tesla u 22.30 časova.
- Cene putovanja su iskazane u evrima. Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate. 
- Plaćanje se može vršiti u gotovini, platnim karticama (Dina,Master Card,Visa,Visa , Maestro ),
- čekovima gradjana,  (profakturom) sa rokom uplate od dva dana od datuma izdavanja profakture. 
- Rezervacija se potvrdjuje uplatom akontacije u iznosu od 40% od cene putovanja. Ostatak od 60% uplaćuje se najkasnije 15 dana pre polaska na putovanje, osim ako nije drugačije naglašeno

OLY

Organizator putovanja je turistička agencija Olympic Travel, broj licence OTP 20/2021 kategorija licence A15. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Olympic Travel. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama